بهترین لپتاپهای حسابداری
ما در فروشگاه اینترنتی ادبازار تمام لپ تاپ های مناسب حسابداری را به همراه قیمت و مشخصات در صفحه زیر گردآوری کرده ایم. شما میتوانید برای مقایسه آنها وارد لینک زیر شوید.
ما در ادامه مقاله نیز چند مدل برتر و پرفروش از این لپ تاپ ها را معرفی کرده ایم تا انتخاب برای شما ساده تر شود. پس در ادامه همراه ما باشید.
لپ تاپ برای حسابداری و ضرورت آن
صرفهجویی در زمان و کسب پول بیشتر از مهمترین دلایل برای انتخاب یک لپ تاپ برای کارهای حسابداری است. شما به عنوان یک حسابدار حرفهای یا یک دانشجوی رشته حسابداری با دادهها و محاسبات بسیاری سر و کار دارید و باید وقت و تمرکز خود را ساعتها صرف محاسبه، تجزیه و تحلیل کنید که میتواند خستگی و استرس زیادی برایتان به همراه داشته باشد.
بنابراین داشتن یک لپ تاپ حسابداری که قابلیت نصب نرمافزارهایی مانند Quickbooks ، FreshBooks ،Zoho ،HCCS ، Sage و اکسل را داشته باشد، میتواند به شما کمک شایانی کند.
شاید تشخیص لپ تاپ های حسابداری از میان لپتاپهایی که عملکرد پایین دارند و نیازتان را برآورد نمیکنند یا آن قدر بالا هستند که هزینه کردن برای آنها بیمعنا است، کمی سخت و پیچیده باشد. اما نگران نباشید!
ما در این راهنمای خرید لپ تاپ برای حسابداری، شما را برای انتخابی درست یاری میکنیم.
مشخصات لپ تاپ برای حسابداری
مشخصات لپ تاپ مناسب برای رشته حسابداری را از دو منظر زیر بررسی میکنیم:
- مشخصات ظاهری
- مشخصات فنی
مشخصات ظاهری لپ تاپ برای حسابداری
فاکتورهایی که به عنوان مشخصات ظاهری یک لپ تاپ خوب برای حسابداری، باید در نظر گرفته شوند، عبارتند از:
- نوع صفحه نمایش
- صفحه کلید
- وزن و طراحی
- تعداد درگاهها
1. صفحه نمایش لپ تاپ مناسب حسابداری
اندازه صفحه نمایش و وضوح تصویر دو موضوعی هستند که در انتخاب لپ تاپ مناسب برای رشته حسابداری اهمیت دارند. این در حالی است که سطح روشنایی، نسبت کنتراست و دقت رنگ؛ تاثیر ناچیزی در عملکرد حسابداری شما خواهند داشت.
اندازه صفحه نمایش لپ تاپ حسابداری
سراغ لپتاپ حسابداری با صفحه نمایش زیر 13 اینچ نروید. شما با صفحه نمایش 15 اینچی فضای بیشتری در اختیار دارید و قادر هستید بدون استفاده از منوهای کشویی سطرها و ستونهای بیشتری را مشاهده کنید.
اما متأسفانه صفحه بزرگتر به معنای لپ تاپ حسابداری سنگینتر است. اگر وزن لپتاپ دغدغه شماست میتوانید از صفحه نمایش 13 اینچی بهره ببرید. بنابراین کاملا به شرایط شما بستگی دارد که چه سایزی را انتخاب کنید اما توجه داشته باشید که صفحه نمایشهای زیر 13 اینچی عملکرد شما را کند و سخت میکند.
وضوح تصویر لپ تاپ حسابداری
رزولوشن یا وضوح تصویر، مهمترین ویژگی هر صفحه نمایش است. وضوح بالا به شما امکان میدهد پنجرههای کوچکتر اما بیشتری در یک صفحه داشته باشید و بتوانید به راحتی اعداد را تشخیص دهید. رزولوشن 1080پیکسل که تصاویر را با کیفیت FHD یا بهتر نمایش میدهد، توصیه میشود. حداقل رزولوشنی که میتواند برای شما کارآمد باشد، 900پیکسل است.
2. صفحه کلید لپ تاپ مخصوص حسابداری
یک لپ تاپ مناسب رشته حسابداری باید صفحه کلید عددی داشته باشد که کار با آن به سادگی صورت پذیرد. اعداد و کلیدهای اختصاصی F در دسترس باشند تا شما بتوانید کارایی بیشتر با سرعت بالاتر را رقم بزنید. در ادامه به تفصیل به ویژگیهای صفحه کلید خوب میپردازیم.
به دنبال صفحه کلید عددی باشید
داشتن یک صفحه کلید عددی کار را 10 برابر آسانتر میکند. شما قادر هستید دادهها و ارقام را خیلی سریعتر وارد کنید، علاوه بر آن، دقت و تمرکز شما هم بیشتر میشود.
اما داشتن صفحه کلید عددی به معنای لپتاپ بزرگتر است مثلا لپتاپهای 15 اینچی حتما دارای صفحه کلید عددی هستند. اگر جابجایی و سبکی برای شما از اهمیت خاصی برخوردار است، باید سراغ لپتاپهای 13 اینچی بروید که دارای صفحه کلید عددی نیستند.
با این حال نگران نباشید!
برای رفع این مشکل، میتوانید از صفحه کلید عددی خارجی استفاده کنید.
میتوانید از صفحه کلید عددی خارجی استفاده کنید
یک صفحه کلید عددی خارجی بخرید و به راحتی از طریق درگاه USB، آن را به لپتاپتان متصل کنید. حال میتوانید یک لپتاپ سبکتر داشته باشید و هر زمان که ضرورت داشت از این صفحه کلید بهره ببرید.
کلیدهای اختصاصی F - F1 F2…. را در نظر داشته باشید
به طور قطع همه لپتاپها دارای کلید F هستند اما برای برخی از آنها باید جهت فعالسازی کلیدهای F، کلیدهای Shift یا Command را همزمان فشار دهید که این باعث اتلاف وقت میشود. اگر صفحه کلیدی، کلیدهای اختصاصی F را داشته باشد، جهت استفاده فقط کافی است مستقیما کلید مورد نظر را فشار دهید که برای دسترسی سریع به عملیات در بسیاری از نرم افزارهای مختلف از جمله Excel بسیار مفید است.
به کیفیت و اندازه صفحه کلید لپ تاپ حسابداری اهمیت دهید
از آن جایی که شما به عنوان یک حسابدار نیاز به تایپ گسترده دارید و به طور پیوسته در حال وارد کردن اعداد، نوشتن گزارشها و ... هستید، اگر کلیدها به اندازه کافی لمسی نباشند و در فاصله مناسبی با هم قرار نگرفته باشند، ممکن است دچار عارضه CTS (سندرم تونل کارپال) شوید و اختلالات حسی و حرکتی در مچ دستتان بروز کند.
بنابراین یک لپ تاپ خوب برای حسابداری، دارای صفحه کلیدی است که بزرگ، محکم و در عین حال نرم باشد.
داشتن نور پس زمینه را جدی بگیرید
با کلیدهای دارای نور پسزمینه، میتوانید شبها و در محیطهای تاریک بدون فشار آوردن به چشم کار کنید.
3. وزن و طراحی لپ تاپ مناسب برای حسابداری
به طور معمول وزن ایدهال برای لپ تاپ مناسب دانشجویی حسابداری 1.4کیلوگرم است. با این حال وزن و طراحی لپ تاپ حسابداری بسته به شرایط استفاده شما، میتواند متفاوت باشد.
اگر به دنبال لپتاپی هستید که عمدتا در خانه با آن کار میکنید، وزن اهمیتی ندارد اما اگر دائما در حال حرکت هستید یا به عنوان دانشجو در کلاسها و جلسات مختلف شرکت میکنید، باید لپتاپی با وزن سبک انتخاب کنید.
4. قابلیت اتصال و وجود درگاهها در لپ تاپ های مناسب حسابداری
بهترین گزینه برای لپتاپ حسابداری (که گاهی به اشتباه لب تاپ تلفظ میشود)، داشتن درگاههای HDMI ، USB-A ، Type-C و جک 3.5 میلیمتری هدفون است. به طور کل، هر چقدر تعداد درگاهها بیشتر باشد، امکانات متنوعتری هم در اختیار شما قرار میگیرد.
اهمیت درگاه USB
اگر بر قابلیت حمل تمرکز دارید، داشتن یک درگاه USB برای اتصال صفحه کلید عددی یا موس کافی است. هر چند که لپتاپهای بزرگتر و سنگینتر دارای چندین درگاه USB هستند.
اهمیت درگاه HDMI
این پورت برای اتصال به مانیتورها و صفحه نمایش تخت برای شما مفید است. اکثر لپتاپهای مدرن مخصوصاً اگر سبک و قابل حمل باشند، این درگاه را ندارند که شما میتوانید به جای HDMI، از آداپتور برای اتصال به نمایشگرهای خارجی استفاده کنید.
مشخصات لپ تاپ خوب برای حسابداری از نظر فنی
مشخصات فنی لپ تاپ مناسب کار حسابداری عبارتند از:
- پردازنده مرکزی (CPU)
- رم (RAM)
- کارت گرافیک
- باتری
- درایو ذخیرهسازی
- سیستم عامل
1. پردازنده مرکزی (CPU) لپ تاپ مناسب نرم افزارهای حسابداری
بهترین گزینه برای پردازنده مرکزی یک لپ تاپ حسابداری، Intel Core i5 است. با این حال هر پردازندهای که در چند سال اخیر عرضه شده باشد، میتواند کارآمد باشد.
نه تنها مایکروسافت آفیس که بیشترین کاربرد را در رشته حسابداری و امور مالی دارد بلکه حتی استفاده از نرم افزارهای دیگر مانند Quickbooks ، Tally ، Quicken ، Mapple و Quantrix هم نیاز به سختافزار قوی ندارند اما باید در نظر داشت که داشتن CPU متوسط هم به معنای سرعت پایینتر است.
پردازنده هایی که باید از آنها اجتناب کنید
در این قسمت پردازندههایی را برمیشمریم که باید از خرید آنها جهت استفاده حسابداری، به دلایلی که گفته میشود پرهیز کنید.
- Intel Atom ، Celeron یاPentium :
این پردازندهها برای محاسبات رده پایین مانند Chromebook طراحی شدهاند و فقط برای
مرور وب یا برخی کارهای ساده ایدهآل هستند.
- هر پردازندهای زیر نسل 5:
درست است که مشکل خاصی به وجود نمیآید، اما آنها با آخرین نسخه مایکروسافت یا
برنامههای شبیهسازی سازگار نیستند و ممکن است اگر صفحه نمایش بزرگ باشد، در حین
کار با کمی تأخیر مواجه شوید.
- پردازندههای Core i7:
این نوع پردازنده بیش از حدِ نیاز حسابداری است و فقط شما را متحمل هزینه زیادتر میکند.
- پردازندههای سری H:
این پردازندهها مخصوص کارایی بالا طراحی شدهاند، اگر میخواهید عمر باتری خوبی داشته باشید، به جای آن میتوانید از سری U که قدرت کمتری دارد، استفاده کنید.
2. رم (RAM) لپ تاپ های مناسب حسابداری
RAM بزرگتر در لپ تاپ مناسب برنامه حسابداری، به پردازش سریعتر محاسبات در صفحات گسترده و پایگاه داده کمک میکند. با این حال برای برنامههای حسابداری Sage 50 ، peachtree ، microsoft excel ، quatopro ، viscicalc ، ... 4 گیگابایت RAM کافی خواهد بود.
8 گیگابایت رم
اگر به طور همزمان سایر برنامههای غیرمرتبط مانند iTunes، فایلهای PDF، YouTube و بسیاری تب وب را در پس زمینه اجرا میکنید یا کار شما با پایگاه دادهها و تسکهای سنگین است، بهتر است از رم با ظرفیت 8 گیگابایت استفاده کنید
+8 گیگابایت رم
درست است که خرید یا ارتقا RAM چندان هزینهبر نیست اما با داشتن رم بالاتر از 8 گیگابایت، هیچ تفاوتی در استفاده از نرم افزار حسابداری مشاهده نخواهید کرد مگر این که نرم افزارهای ویرایش چندرسانهای یا مدلسازی گرافیکی را اجرا کنید. با این حال در سرعت لپتاپ شما برای کارهای حسابداری تاثیری ندارد.
3. کارت گرافیک لپ تاپ حسابداری
پیشنهاد ما کارتهای Intel HD یا AMD یکپارچه است. مزیتی که این دو کارت گرافیک دارد این است که از عمر باتری نمیکاهند و همچنین اگر علاوه بر کار حسابداری، روی ویرایش فیلم هم کار کنید، پاسخگوی نیازتان هستند.
4. باتری لپ تاپ مناسب حسابداری
حداقل 9 ساعت عمر باتری، میتواند برای کارهای حسابداری کافی باشد. عمر باتری نکتهای مهم است که در هنگام خرید یک لپ تاپ حسابداری باید به آن توجه کرد. اگر به دنبال لپتاپی قابل حمل هستید، علاوه بر وزن سبک باید میزان نگهداشت شارژ باتری را هم مدنظر قرار دهید؛ چرا که نمیخواهید مدام به دنبال پریز برق باشید.
نکته: اگر لپتاپ انتخابی شما عمر باتری کمتری دارد، در حین کار روی پروژههای خود، از باز کردن برنامههای غیرمرتبط در پس زمینه بپرهیزید و میزان روشنایی صفحه را در حالت بهینه مصرف انرژی قرار دهید.
5. ذخیره سازی در لپ تاپ مناسب حسابداری
از بین دو ذخیره ساز HDD (هارددیسک) و SSD، درایو SSD را برای لپ تاپ حسابداری خود انتخاب کنید. این درایو به پردازش دادهها با سرعت فوق العاده کمک میکند. درست است که درایو SSD نسبت به HDD گرانقیمتتر است اما مزیتهای بارز آن، این عیب را میپوشاند.
مزایای درایو SSD
مزیتهای درایو جامد SSD عبارتند از:
- درایوهای SSD چندین برابر سریعتر هستند و همه برنامههای شما را با سرعت بیشتری از درایوهای معمولی بارگذاری میکنند.
- در عرض چند ثانیه سیستم شما Boot (روشن) میشود. (جایی که ممکن است HDD چند دقیقه طول بکشد).
- طول عمر باتری را افزایش میدهد.
حافظه SSD با ظرفیت کم انتخاب کنیم یا زیاد؟
پیشنهاد ما لپتاپی است که دارای حداقل 256 گیگابایت SSD باشد.یک SSD با ظرفیت زیاد در مقایسه با سایر درایوهای سنتی ممکن است گرانتر باشد. اگر میخواهید به طور مکرر به برنامهها دسترسی داشته باشید، باید مقداری بیشتر هزینه کنید اما اگر بودجه شما این اجازه را نمیدهد، میتوانید از یک حافظه با ظرفیت کمتر استفاده کنید؛ چرا که هم به اندازه کافی سریع خواهد بود و هم قیمت مناسبتری دارد.
البته این امکان برای شما همیشه فراهم است که ظرفیت درایو SSD را ارتقا دهید. همچنین به جای هزینه زیادی، برای داشتن فضای ذخیرهساز بیشتری میتوانید از مزایای خدمات Google Drive یا Dropbox استفاده کنید.
6. سیستم عامل لپ تاپ مخصوص برنامه حسابداری
برای کارهای حسابداری سیستم عامل ویندوز بر مک (Mac OSX) و لینوکس (Linux) ارجحیت دارد.
چرا؟
چون اگر برای انجام امور حسابداری و مالی از نسخه Mac Excel استفاده کنید، زمان بیشتری را برای اتمام کارها صرف خواهید کرد و عملکر شما کند میشود. در حقیقت، هر چه امکانات و افزونههای بیشتری روی اکسل اضافه شود، به همان اندازه نیاز دارید تا از نسخه مک اکسل دور شوید.
تفاوت اکسل ویندوز با اکسل مک؟
اکسل ویندوز بسیار کارآمدتر از اکسل مک است به دلایل زیر:
- وجود نوار اکسل (روبان یا Ribbon) در اکسل ویندوز که دسترسی سریع، شخصیسازی و دیگر امکانات را در اختیار کاربر قرار میدهد.
- وجود افزونههایی مانند ابزار تجزیه و تحلیل DataPak و Solver for Excel که فقط با آخرین نسخه Excel مک کار میکند.
- وجود کلیدهای میانبر صفحه کلید در اکسل ویندوز که باعث افزایش سرعت و بینیازی از موس میشود.
حال سوالی که شاید برایتان پیش بیاید این است که تکلیف یک حسابدار عاشق لپتاپهای مک چیست؟ در ادامه به این سوال پاسخ میدهیم. با ما همراه باشید.
آیا یک حسابدار باید دور Mac Books را خط بکشد؟
خیر. شما میتوانید به دلیل کیفیت ساخت و طراحی فوقالعاده، یک Mac Book خریداری کنید و هر زمان که به آن نیاز دارید آن را در حالت Windows قرار دهید.
نصب ویندوز روی سیستم عامل مک
نصب ویندوز روی سیستم عامل مک از راههای زیر امکانپذیر است:
- Boot Camp کردن
- استفاده از ماشینهای مجازی مانند Parallels که نسخه ویندوز را روی سیستم عامل مک شبیهسازی میکند.
نکته: Boot Camp کردن بهتر از استفاده از ماشینهای مجازی برای اجرای نرمافزار ویندوز است.
حداقل مشخصات سیستم مناسب برای حسابداری چیست؟
با در نظر گرفتن همه مشخصاتی که پیشتر گفته شد، حداقل سیستم مورد نیاز و ویژگیهای سیستمی که توصیه میشود را در قالب یک جدول بیان میکنیم تا شما بتوانید بر اساس بودجه و شرایط کاری خود بهتر تصمیم بگیرید.
حداقل سیستم مورد نیاز حسابداری | سیستمی که توصیه میشود | |
پردازنده مرکزی (CPU) | Intel Core i5 | 10th Gen Intel Core i3 |
رم | 16GB | 4GB |
درایو ذخیرهساز | 512GB SSD | 256GB SSD or 1TB HDD |
صفحه نمایش | 15.6-inch FHD IPS (1920 x 1080) | 13.3-inch FHD (1920 x 1200) |
باتری | بالای 5 ساعت | بالای 10 ساعت |
کارت گرافیک | Dedicated Graphics with 2GB VRAM | Integrated Intel UHD Graphics |
وزن | کمتر از 2.7 کیلوگرم | کمتر از 1.8 کیلوگرم |
بهترین لپ تاپ برای کارهای حسابداری
بهترین لپ تاپ برای رشته حسابداری باید سریع و سبک باشد که به شما کمک کند تا با اعداد بازی کنید و در زندگی حرفهای خود بدرخشید. همچنین لپتاپهایی که به خوبی طراحی شدهاند تا نیازهای شما را برآورده کنند، به طور خلاصه باید دارای ویژگیهای زیر باشند:
- RAM قوی
- ذخیره سازی زیاد
- پردازنده کارآمد
- اندازه صفحه نمایش مناسب
- وضوح صفحه نمایش حرفهای
- صفحه کلید ارگونومیک
- عمر باتری قابل تحسین
- اتصال بی عیب و نقص
در ادامه به معرفی بهترین لپ تاپ های حسابداری از نظر برند، سبکی و قیمت میپردازیم.
بهترین مارک لپ تاپ برای حسابداری
شاید تعیین بهترین لپ تاپ برای کار حسابداری از نظر برند کمی مشکل باشد. ما با تحقیقات بسیار و با در نظر گرفتن تمامی مشخصات گفته شده، لپتاپهایی از برند لنوو و ایسوس را معرفی میکنیم که در بازار ایران هم موجود هستند و شما میتوانید به راحتی آنها را تهیه کنید.
بهترین لپ تاپ ایسوس برای حسابداری
با توجه به مشخصات بیان شده و تحقیقات بسیار، ما یک مدل لپ تاپ ایسوس برای حسابداری را به عنوان یکی از بهترین برندهای لپتاپ برگزیدیم که در ادامه به معرفی آن میپردازیم.
لپتاپ ایسوس مدل R1605ZA i5
این لپ تاپ ایسوس مناسب حسابداری، با داشتن پردازندهای ده هستهای از نسل دوازدهم و همچنین سرعت 4.4GHz ، میتواند گزینه ایدهالی برای کارهای حسابداری محسوب شود.
بهترین لپتاپ لنوو برای حسابداری
لپتاپ دیگری که برای کارهای حسابداری پیشنهاد میکنیم، از برند معروف و محبوب لنوو است که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت میکنیم.
لپتاپ لنوو مدل IdeaPad 5 i5
این مدل تمامی خصوصیات مطرح شده برای یک لپتاپ مناسب حسابداری را دارد و از قیمت رقابتی بسیار خوبی برخوردار است که ارزش خرید آن را بالا میبرد.
بهترین لپ تاپ حسابداری از نظر سبکی
یکی از دغدغههای حسابداران، به خصوص دانشجویان این رشته، وزن لپتاپ است تا بتوانند به راحتی آن را جابهجا و در مناطق مختلف از آن استفاده کنند.
اگر شما هم این دغدغه را دارید، ما در این قسمت به معرفی لپتاپهای میپردازیم که از نظر سبکی ایدهال باشد؛ با ما همراه باشید.
لپتاپ ایسوس اکسپرتبوک مدل B1 B1502CBA-NJ1761XA i3
این لپتاپ وزنی در حدود 1.6 کیلوگرم دارد که کار را برای حمل، آسان میکند. همچنین دارای پردازندهای از نسل یازدهم و هارد درایو SSD است. علاوه بر این ویژگیها از قیمت پایینی هم برخوردار است.
لپتاپ لنوو مدل V15 G3 IAP i3
این لپتاپ با وزنی در حدود 1.7 کیلوگرم جزو لپتاپهای سبک به شمار میآید که مشخصات آن برای کارهای حسابداری مناسب است.
لپتاپ لنوو مدل IdeaPad Slim 3 i3
این لپتاپ هم وزنی 1.7 کیلوگرم دارد. تفاوتش با مدل قبلی در نوع پردازنده آن است. این محصول دارای پردازنده core i3 است که برای کارهای حسابداری، پردازندهای بسیار ایدهال محسوب میشود. البته که قیمت بالاتری هم دارد.
لپتاپ ایسر مدل Aspire Lite AL16-51P-59J3 i5
این لپتاپ دارای پردازندهای از نسل دوازده است. هارد درایو SSD و رمی با ظرفیت ۱۶ گیگابایت دارد. این محصول با وزنی در حدود 1.7 کیلوگرم، لپتاپی مناسب حسابداری به شمار میآید.
حال که بهترینها را از نظر برند و سبکی معرفی کردیم. وقت دستهبندی لپ تاپ های مناسب حسابداری بر اساس قیمت است.
قیمت لپ تاپ مناسب برای حسابداری در چه حدود است؟
رنج قیمت لپ تاپ مناسب حسابداری از ۱۵ تا ۴۰ میلیون تومان متفاوت است که نسبت به سایر لپتاپهایی که برای کارهای تخصصی طراحی میشوند، قیمت بسیار بالایی ندارند.
خرید لپتاپهای گرانتر برای حسابداری هیچ ضروتی ندارد مگر این که شما بخواهید کارهای دیگری مانند ترید یا بازی را با آن انجام دهید.
در ادامه ما تعدادی لپ تاپ با قیمت مناسب برای حسابداری معرفی میکنیم.
- لپ تاپ حسابداری تا ۱۵ میلیون
- لپ تاپ حسابداری تا ۴۰ میلیون
بهترین لپ تاپ حسابداری تا ۳۰ میلیون
در این قسمت ما لپتاپهایی تا حدود ۳۰ میلیون تومان را معرفی میکنیم. این لپتاپها برای کارهای حسابداری بسیار مناسبند اما شاید نسبت به لپتاپهای گرانتر سرعت یا رم پایینتری داشته باشند.
لپتاپ لنوو مدل IdeaPad 5 i7
این لپتاپ، یکی از مناسب ترین لپ تاپ ها برای حسابداری است. هزینهای که باید برای آن پرداخت شود در حدود ۳۱ میلیون تومان است.
لپتاپ لنوو Ideapad 3 R3
این لپتاپ در حدود ۱۶ میلیون تومان قیمت دارد. پردازنده آن از نسل دهم است و صفحه نمایش 15.6 اینچی، یکی از مزیتهای آن به شمار میآید.
تذکر: قیمتهای بیان شده در مقاله حدودی هستند و به دلیل نوسانات شدید بازار برای اطلاع از قیمت دقیق روز با ما تماس بگیرید.
بهترین لپ تاپ حسابداری تا ۵۰ میلیون
قیمت لپ تاپ برای حسابداری رنج متفاوتی دارد. در این قسمت لپتاپهایی بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون را لیست میکنیم؛ با ما همراه باشید.
لپتاپ HP مدل 250 G10 i5
این لپتاپ در حدود 40 میلیون تومان قیمت دارد. پردازنده آن ده هستهای نسل سیزدهم است و هارد درایو به کار رفته در این محصول از نوع SSD را شامل میشود.
لپتاپ ایسوس مدل VivoBook 15 F1504VA
این لپتاپ پردازندهای 10 هستهای دارد که برای کارهای حسابداری بسیار ایدهال است. قیمت آن در حدود ۳۱ میلیون تومان است.
لپتاپ لنوو ThinkBook 15
این لپتاپ یک محصول مقاوم با سیستم پردازش کارآمد است که با قیمتی در حدود ۴۵ میلیون، میتواند گزینهای مناسب برای حسابداری باشد.
خرید لپ تاپ برای حسابداری؛ نکات تکمیلی
در ادامه چند توصیه بیشتر برای خرید لپتاپ حسابداری به شما ارائه میدهیم.
- تاچ پد یا ترک پد:
استفاده از تاچ پد یا ترک پدهایی با دقت بالا و دارای قابلیت ژستهای حرکتی چند انگشتی میتواند کار حسابداری را برای شما آسانتر و لذتبخشتر کند.
- اگر در نصب سیستم عامل تبحر دارید:
می توانید یک لپتاپ با DOS (بدون سیستم عامل( تهیه کنید و سپس سیستم عامل ویندوز را روی آن نصب کنید. در این صورت هزینه کمتری را متحمل میشود.
- لپ تاپ بدون درایو DVD
لپتاپ بدون درایو DVD عالی است، مگر این که واقعاً به آن نیاز داشته باشید؛ زیرا این دست لپتاپها سبکتر و باریکتر هستند و همچنین مجبور به پرداخت هزینه بیشتر به دلیل وجود یک فناوری در حال مرگ نخواهید بود.
- جنس بدنه لپتاپ
ترجیحاً به سراغ لپتاپی بروید که از استحکام بالایی برخوردار باشد و از پلاستیک کمتری در بدنه آن استفاده شده باشد. اگر دغدغه هزینه را ندارید لپتاپهای آلومنیومی بهترین گزینه محسوب میشوند؛ چرا که از نظر استحکام و زیبایی زبانزد هستند و سیستم خنککنندگی بهتری دارند.
ویژگی محل خرید برای لپ تاپ حسابداری
در این قسمت از راهنمای خرید لپ تاپ حسابداری، سوالی که مطرح میشود این است که حال از کجا خرید کنیم؟ محل مناسب برای خرید لپتاپهای اختصاصی میتواند ویژگیهای مختلفی داشته باشد که در ادامه به برخی از آنها میپردازیم.
سلامت کالا را تضمین کند
یکی از مهمترین ویژگیهای یک فروشگاه اینترنتی، ضمانت سلامت کالاست. به طور قطع شما نمیخواهید چیزی که سفارش میدهید با آن چه که دریافت میکنید، متفاوت باشد یا نقصی در آن دیده شود.
ما در گروه ادبازار به شما این اطمینان را میدهیم که محصولاتی کاملا اورجینال با گارانتی اصلی را ارائه میدهیم. زیرا برای ما فروش پایان یک معامله نیست، بلکه آغاز یک تعهد است.
ضمانت بازگشت کالا داشته باشد
ضمانت بازگشت کالا و گارانتی میتواند خیال شما را بابت هر مشکلی آسوده سازد. فروشگاه آنلاینی میتواند قابل اعتماد باشد که از لحظه قبل از خرید تا بعد از آن هم کنار شما باشد.
در ادبازار این امکان برای خریدهای آنلاین فراهم است که در صورت هر گونه مشکلی تا 7 روز بعد از این که محصول به دستتان رسید، کالا را مرجوع کنید.
شرایط خرید اقساطی را داشته باشد
شما به عنوان یک حسابدار حرفهای یا دانشجوی رشته حسابداری به هر دلیلی ممکن است توان خرید نقدی لپتاپ را نداشته باشید. گروه ادبازار که همواره حامی مشتریان خود است، گزینه خرید اقساطی را پیشنهاد میدهد. شما میتوانید بدون چک و ضامن با دریافت تسهیلات پرداخت بلند مدت 3 تا 12 ماهه اقدام به خرید نمایید.
سوالات متداول
1. لپ تاپ های حسابداری برای ترید هم مناسبند؟
به طور قطع لپتاپی که مناسب ترید باشد از عهده کارهای حسابداری بر میآید اما برعکس آن همیشه صادق نیست. چون لپتاپهای ترید قدرتمند هستند و از حافظه خوبی برخوردارند. این در حالی است که لپ تاپ های حسابداری نسبت به ترید مشخصات نرمافزاری و سختافزاری معمولیتری دارند.
2. آیا یک صفحه لمسی یا تبلت میتواند جایگزین یک لپ تاپ حسابداری باشد؟
هیچ کدام نمیتوانند جای یک لپتاپ را برای حسابداری بگیرند. شاید برای خواندن و برسی فایلها در سفر، یک تبلت کاربردیتر و راحتتر باشد اما برنامههای تخصصی حسابداری را میخواهید چه کار کنید؟ برای حرفهای شدن، به یک لپتاپ یا کامپیوتر نیاز دارید.
3. کامپیوتر مناسب حسابداری یا لپ تاپ؛ کدام بهتر است؟
اگر شما بهترین کامپیوتر برای حسابداری را هم داشته باشید اما مدام از جایی به جایی دیگر بروید و مجبور به انجام کارهای حسابداری و امور مالی در محیطهای مختلفی باشید، حتما باید یک لپتاپ حسابداری سبک را هم در سبد خرید خود قرار دهید تا بتوانید نیازهای کاری خود را در همه جا به آسانی مرتفع کنید.
4. آیا هر لپتاپی می تواند نرم افزار QuickBooks را اجرا کند؟
QuickBooks یک نرم افزار حسابداری قدرتمند است که برای کار به حداقل 2 گیگابایت رم نیاز دارد. با این حال، برای اجرای نسخه Premier یا Pro همان، پردازنده باید بتواند در 2GHz کار کند؛ حتی اگر در حالت توربو باشد.
5. چرا SSD برای لپتاپهای حسابداری توصیه میشود؟
نرم افزارهای حسابداری مانند Tally ERP 9 ، QuickBooks و Sage با مجموعه دادههای عظیم کار میکنند که این دادههای موجود میتوانند به سادگی حتی قویترین سیستمها را هم دچار آسیب کنند؛ بنابراین لازم است از SSD برای ذخیره سازی استفاده شود؛ زیرا آنها دادهها را سریعتر از HDDها ثبت میکنند.
6. آیا هنگام انتخاب لپ تاپ برای حسابداری ، امنیت مهم است؟
حسابداری یک حوزه اطلاعاتی است؛ بنابراین باید گجتی را انتخاب کرد که بتواند دسترسی دیگران را محدود کند. به همین دلیل مکبوکها ترجیح داده میشوند زیرا ابزارهای امنیتی بسیاری دارند. علاوه بر این، مکبوکها از بوت دوگانه نیز پشتیبانی میکنند که به شما امکان میدهد برای دسترسی مهمان یک پروفایل ویندوز مهمان ایجاد کنید.
7. چه چیزی لپتاپ حسابداری را سریع میکند؟
لپتاپ حسابداری برای شروع، به یک پردازنده Intel Core i5 و ذخیرهسازی مبتنی بر SSD نیاز دارد تا سیستم بتواند برنامهها را سریع بوت و بارگذاری کند.
8. سرعت لپ تاپ حسابدار چقدر GHz باید باشد؟
یک لپتاپ دو هستهای یا چهار هستهای و CPU یکپارچه برای یک دانشجوی حسابداری باید حداقل سرعت 1.5 گیگاهرتز داشته باشد. خرید لپتاپ با نرخ پایینتر سرعت میتواند عملکرد کلی لپتاپ را مختل کند.
9. خرید لپ تاپ استوک برای حسابداری آیا به صرفه است؟
نه تنها خرید لپتاپ استوک به صرفه نیست، بلکه گاهی هزینهبر هم هست. امروزه عدهای سعی میکنند خرید لپتاپهای استوک را توجیهپذیر جلوه بدهند اما این دست لپتاپها معایبی دارند که نمیتوان به راحتی از کنار آنها رد شد. برای مثال:
- این لپتاپها کارکرده هستند و ممکن است برخی از قطعات آنها تعمیرشده باشند.
- بعضی از قطعات مانند درایو SSD دارای عمر مفید محدودی هستند و ممکن است زمان آنها به سر آمده باشد.
- غیرقابل اعتماد هستند.
- چون نمونه نو لپتاپها در بازار نیست ومشتری به قیمت دقیق آن دسترسی ندارد، گاهی دیده شده است، عدهای آنها را گرانتر از ارزش واقعی کالا به فروش میرسانند.
نتیجهگیری
ما در این راهنمای خرید لپ تاپ حسابداری آموختیم:
- یک لپ تاپ حسابداری، سرعت و دقت کار شما به عنوان یک حسابدار را افزایش میدهد. با داشتن وقت بیشتر میتوانید پروژههای بیشتری بگیرید و درآمدبالاتری کسب کنید.
- یک لپ تاپ حسابداری باید قابلیت نصب نرمافزارهایی مانند Quickbooks ، FreshBooks ، Zoho ، HCCS Sage و اکسل را داشته باشد.
- اندازه صفحه نمایش و وضوح تصویر دو موضوعی هستند که در انتخاب لپ تاپ مناسب برای رشته حسابداری اهمیت دارند.
- یک لپ تاپ مناسب رشته حسابداری باید صفحه کلید عددی که دارای کلیدهای اختصاصی F هست، داشته باشد.
- پردازنده مرکزی (CPU)، رم (RAM)، باتری و وزن سبک از دیگر فاکتورهایی است باید مد نظر داشته باشید.
- 12 مدل از بهترین لپتاپهای مناسب حسابداری از نظر مارک، سبکی وزن و قیمت معرفی شدهاند که شما میتوانید با توجه به نیاز خود خریداری کنید.
ما سعی کردیم در این راهنمای خرید لپ تاپ حسابداری به آن چه که ذهن شما را درگیر کرده است پاسخ دهیم. با این حال اگر سوالی دارید که در این راهنما جوابی برای آن نیافتید، میتوانید در قسمت نظرات بپرسید تا ما پاسخگوی شما باشیم.
همچنین اگر نیازمند توضیحات بیشتر هستید میتوانید با استفاده از آیکون پایین صفحه در گوشه سمت راست با پشتیبانی آنلاین ما در ادبازار ارتباط برقرار کنید.