نتیجه ای یافت نشد.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
احتمالا کیس اسمبل میکنید یا کامپیوترتان بارها حین خروجی گرفتن از یک نرمافزار سنگین گرافیکی یا در مرحله حساسِ گیم، هَنگ کرده است که برای خرید کارت گرافیک با قیمت روز به این صفحه هدایت شدهاید. اگر کمی در فروشگاههای آنلاین جستجو کنید، به این نتیجه میرسید که قیمت کارت گرافیک از سایر قطعات کامپیوتری بیشتر است و به همین دلیل باید قبل از خرید، درباره مشخصات و شرکتهای سازنده آن، تحقیق کنید.
در حال حاضر قیمت انواع کارت گرافیکهای موجود در سایت ادبازار در بازهی ۳ تا ۲۴ میلیون تومان است. شما میتوانید فیلتر مربوط به قیمت را، روی بودجهای که برای خرید کارت گرافیک درنظر گرفتهاید، قرار دهید تا لیستی از محصولاتی که در آن رنج قیمتی هستند، مشاهده نمایید.
قیمت کارت گرافیک، همواره رو به افزایش است. چون سازندگان کارت گرافیک باید خود را با تکنولوژیِ بهروزِ استفاده شده در مادربردِ کامپیوترها وفق دهند و این موضوع طراحی کارت گرافیک را دشوار و پُرهزینه میکند.
نوع تراشه GPU، حافظه و ظرفیت آن، کانکتور و برند، بر قیمت نهایی کارت گرافیک تاثیر میگذارند. علاوهبر این؛ ممکن است به دلیل نوسانات ارز، قیمت یک محصول در عرض چند ماه تغییر کند. به همین دلیل توصیه میکنیم اگر ارز دچار نوسان شد، پیش از ثبت سفارش و خرید کارت گرافیک، قیمت به روز را از پشتیبانیِ آنلاین ادبازار، استعلام بگیرید.
اگر گیمر حرفهای هستید و میخواهید یک کیس مناسب اسمبل کنید، به قدرت پردازش بالایی نیاز دارید. چون کارت گرافیک های یکپارچه (Integrated Graphic Card) موجود در سیستمهای کامپیوتری، برای این کار ضعیف هستند. در این موارد لازم است با خرید کارت گرافیک اختصاصی (Dedicated Graphic Card)، سیستمتان را ارتقاء دهید.
اگر قبل از خرید کارت گرافیک، ۳ مرحله کوتاه زیر را طی کنید، از خریدتان پشیمان نمیشوید:
با استفاده از اپلیکشنهای CPU-Z و ARK میتوانید نوع سی پی یو، حافظه سیستم، مادربرد و سایر جزئیات کامپیوترتان را استخراج کنید. این کار لازم است چون اگر کارت گرافیکی که میخرید، با سختافزار کامپیوتر شما سازگار نباشد عملاً پولتان را هدر دادهاید.
اینکه چه بودجهای برای خرید کارت گرافیک و ارتقاء کامپیوترتان نیاز دارید، تا حد زیادی به انتظارات شما از کامپیوترتان وابسته است. هر چه ارزشِ کیسِ فعلیتان بیشتر باشد، به این معنیست که احتمالاً CPU و مادربرد قویتری دارید. پس بدون نگرانی میتوانید بودجه قابل توجهی را برای ارتقاء آن خرج کنید.
قبل از خرید کارت گرافیک، کاربری مدنظرتان را تعیین کنید. در میان انواع کاربردها، رِندِرگرفتن در نرمافزارهای گرافیکی، اجرای ویدیو گیمهای سریع و استخراج رمزارزها، معمولاً به کارت گرافیک قویتری نیاز دارند.
مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کنید، این است که آیا وب سایت فروش آنلاین کارت گرافیک، بابت اصالت کالا و خدمات پس از فروش، تضمین میدهد یا نه. پس به دنبالِ پاسخِ این سوالات باشید:
اگر متخصص سختافزار نباشید، تشخیص کارت گرافیک اصل از تقلبی، برایتان دشوار خواهد بود. پس برای خرید کارت گرافیک، سراغ فروشگاهی بروید که اصالتِ کالا را تضمین میکند.
در چند سال اخیر به دلیل استفاده نادرست کاربران از کارت گرافیک برای استخراج رمز ارز (ماینینگ) و کاهش عمر این قطعات، بسیاری از شرکتهای ارائهدهنده گارانتی، مدت استفاده از گارانتی را به ۳ ماه کاهش دادهاند و قوانین سختگیرانهتری را اعمال کردهاند. در هر حال قبل از خرید کارت گرافیک، مدتزمان واقعی گارانتی را استعلام بگیرید.
بله، تغییر رنگ و بازشدن پیچهای کارت گرافیک برای ماینینگ، اگر توسط کارشناسان گارانتی، قابل شناسایی باشد، ضمانتنامه کارت گرافیک باطل میشود.
فروشگاه ادبازار با ۲۲ سال سابقه فروش محصولات دیجیتال، برای خرید آنلاینِ راحت و مطمئن، مزایایی در نظر گرفته است که عبارتند از:
در ادامه به ۲ سوال اساسی درباره شرایط خرید از ادبازار پاسخ میدهیم:
بله، ادبازار برای اینکه بر اثر تورّم، ارزش پولتان را از دست ندهید و بتوانید با هر بودجهای، کالای مورد نیازتان را خیلی سریع تهیه کنید، طرح فروش اقساطی کارت گرافیک را آغاز کردهاست. برای اطلاع از جزئیات این طرح با تیم پشتیبانی ادبازار تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
بله، برای خرید کارت گرافیک در اصفهان و تهران میتوانید به شُعَبِ اصلی فروشگاه به آدرسهای زیر مراجعه کنید:
اصفهان، خیابان میر، نبش پل هوایی میر، روبروی بانک سپه، ساختمان بیتا، پلاک ۲۳۷ واحد ۳
تهران، خیابان سمیه بین سپهبد قرنی و نجات الهی پلاک ۲۲۶ طبقه همکف
بله علاوه بر اینکه در وبلاگ ادبازار مقالهای با موضوعِ راهنمای خرید کارت گرافیک منتشر شده است، شما میتوانید هر سوالی داشتید، از کارشناسان ادبازار در بخش پشتیبانی بپرسید و مشاوره فنیِ «رایگان» دریافت کنید.
برندهای ایسوس، ام اس آی (MSI)، گیگابایت و ...، رقابت سنگینی در ارائه کارت گرافیکهایی با مصرف برق کم، حافظه بیشتر، کلاک سریعتر و قیمت کمتر، دارند و برای اینکه مورد توجه کاربران قرار گیرند، از تکنولوژیهای اختصاصی خودشان استفاده میکنند. در ادامه با این تکنولوژی ها بیشتر آشنا میشویم. برای مشاهده کارت گرافیک های برندهای مختلف در صفحات جداگانه، از فیلتر های سایت ادبازار استفاده کنید.
ایسوس اولین شرکت تایوانی است که صفر تا ۱۰۰ کارتهای گرافیکاش را بهصورت ماشینی تولید میکند. فرایند تولید کارتهای گرافیک ایسوس با روش اتوماتیکِ پیشرفته (Auto-Extreme)، ۲ مزیت اصلی به همراه دارد:
۱. خطای انسانی کاهش یافته و اجزا با دقتی بالا و در چیدمانی مناسب، روی بورد لحیم میشوند.
۲. عدم حضور نیروی انسانی، گرد و غبار را کاهش میدهد و همین موضوع باعث افزایش عمر کارت گرافیک های ایسوس میشود.
معمولاً بهدلیل سیستمِ خنککننده قدرتمند و بدونِ صدا، طراحی خاص فنها، نورپردازی هنری حینِ کار و ...، قیمت کارت گرافیک های ایسوس نسبت به سایر رقبا کمی بالاتر است اما ایسوس آنقدر کاربرپسند است که این اختلاف قیمت، در فروش کارت گرافیک های این برند تاثیری نداشته باشد.
در کارت گرافیک ایسوس مدل GeForce RTX 3060 از حافظه ۸ گیگابایتی سری GDDR6 و GPU ساخت شرکت انویدیا استفاده شده است. این محصول دارای سیستم خنککننده بسیار پیشرفته مجهز به دو فن محوری است که انتقال هوای گرم به سمت بیرون دستگاه را افزایش میدهد، تا به قطعات آسیبی نرسد. بهکارگیری فناوری رهگیری پرتو (Ray Tracing) و DLSS در این کارت گرافیک، باعث میشود گیمرهای حرفهای صحنههای بازی را با نورپردازی واقعی و بدون اُفت فریم، دنبال کنند.
ام اس آی یک شرکت تایوانیست که احتمالاً نام آن را با بهترین نرمافزار اورکلاک، MSI Afterburner میشناسید. نقطه قوت کارت گرافیک های MSI، قابلیت اورکلاک کردن آنها بدون کاهش عمر است. اورکلاک به معنی تغییر تنظیمات پیشفرضِ مربوط به سرعتِ کلاک است و باعث افزایش تعداد عملکردهای اجرا شده در یک ثانیه میشود. همچنین ام اس آی محصولات خود را به سیستمهای خنککننده قوی مجهز کرده تا افزایش دمای ایجاد شده در اثر افزایش سرعت کلاک، به قطعات داخلی آسیبی نرساند.
کارت گرافیک های گیمینگ ام اس آی را میتوان جزو ارزانترینهای بازار دانست زیرا این شرکت با همکاری شرکتهای خوشنام تولیدِ تراشه GPU، توانسته هزینه نهاییِ تولید کارت گرافیک های گیم را کاهش دهد. کارت گرافیک های سری GeForce و Radeon از برند ام اس آی، به ترتیب نتیجه همکاری با شرکتهای انویدیا و AMD هستند.
کارت گرافیک ۱۲ گیگابایتی ام اس آی، با تراشه سری GeForce از شرکت انویدیا، توانایی ایجاد تصویر با رزولوشن بالا برای نمایش در مانیتورهای 4K را دارد. کارت گرافیکهای سری VENTUS برند ام اس آی، با تمرکز بر افزایش سرعت کلاک (اجرای دستورات در کوتاهترین زمان)، طراحی شدهاند و چیدمان فنهای سهگانه خیال شما را از بابت گرمای تولیدی در سرعتهای بالا، راحت میکند.
گیگابایت هم مانند دو برند ایسوس و MSI، برندی تایوانیست که از سال ۱۹۸۶ با شعار بالابردن سطح کار، در تولید مادربرد و کارت گرافیک مشغول بهکار است. همانطور که میتوان حدس زد، مشخصه اصلی کارت گرافیک های گیگابایت، سازگاری آنها با استانداردهای رایج استفاده شده در انواع مادربردها است. همچنین گیگابایت با پشتیبانی شرکتهایی مانند آئورس، انویدیا و ای ام دی توانسته کارت گرافیکهایی با میزان کولینگ بالا، کیفیت بدنه متفاوت و سرعت قابل ارتقاء از طریق اورکلاک تولید کند.
قیمت کارت گرافیک های میانرده گیگابایت، در مقایسه با محصولات مشابه، بهصرفهتر است اما در محصولات گیگابایت، کارت گرافیکهای گرانتری هم وجود دارد که بهدلیل قابلیتهای بیشتر، مناسب گیم و کارهای گرافیکی سنگین هستند.
کارت گرافیک ۶ گیگی برند گیگابایت مدل GeForce RTX 2060 D6، دارای حافظه سری GDDR6 است. با اینکه قابلیت اورکلاک در این مدل کارت گرافیک از برند گیگابایت، ممکن است باعث افزایش مصرف برق و ایجاد حرارت بیشتر در دستگاه شود. اما مجهز بودن کارت گرافیک به 2 فن دَمَنده، هیت سینک و کانکتور قدرتمند در برق رسانی، کاملا این نگرانی را حل کرده است.
با مراجعه به دستهبندی کارت های گرافیک و اعمال فیلتر برندها، میتوانید محصولات سایر برندهای مطرح را هم مانند: تسلا، ای ام دی، ای فاکس و ... بررسی و مقایسه کنید.
توجه به تراشه پردازنده گرافیکی، نوع حافظه، نوع کانکتور منبع تغذیه، توان حرارتی TDP، سیستم خنک کننده و نوع پورتهای کارت گرافیک برای اتصال به مانیتور، از جمله نکاتیست که قبل از خرید کارت گرافیک باید به آنها توجه کنید. در ادامه تمامِ این موارد را به صورت مختصر بررسی میکنیم:
واحد پردازنده گرافیکی یا Graphic Processor Unit که به اختصار GPU نامیده میشود، مسئول اصلی پردازش دادهها و تبدیل آنها به تصویر است و به عنوان تراشهای روی کارت گرافیک قرار میگیرد.
دو برند Nvidia و AMD، بیشترین سهم بازار را در تولید GPU دارند. شما با انتخاب یکی از این برندها در منوی فیلتر، میتوانید انواع کارت گرافیک های انویدیا و AMD Radeon را در صفحات جداگانهای مقایسه کنید.
قیمت انواع کارت گرافیک های AMD از مدلهای همردهاش در برند Nvidia، بهصرفهتر است اما اگر بهدنبال قابلیتهای جدید برای گیم حرفهای هستید، پیشنهاد میکنیم به انواع کارت گرافیک های Nvidia، نگاهی بیندازید. دو قابلیت مهم در پردازندههای گرافیکی انویدیا عبارتند از:
۱. قابلیت Ray Tracing یا رهگیری پرتو نور در سری RTX، برای واقعیتر شدن انعکاس نور در صحنه بازی
۲. قابلیت DLSS برای جلوگیری از اُفت تعداد فریمهای پخششده در هر ثانیه در کیفیتهای 4K
پردازنده گرافیکی GPU برای اجرای دستورات به حافظه احتیاج دارد و حافظهای که برای کارت گرافیک ها استفاده میشود، حافظه GDDR است. این حافظه در نسلهای ۲GDDR تا ۶GDDR و در ظرفیتهای متنوع ۲ تا ۲۴ گیگابایتی، تولید میشود. برای اینکه لازم نباشد وارد صفحه تک تک محصولات شوید، با انتخاب سری GDDR و اندازه ظرفیت مدنظرتان در منوی فیلتر سایت ادبازار، میتوانید محصولات را آسانتر مقایسه کنید.
نسلهای جدید حافظه GDDR (۵GDDR و ۶GDDR) معمولاً از نظر ولتاژ مصرفی، سرعت بیشتر کلاک و تغییر از حالت خواندن به نوشتن، نسبت به نسل های قبلی (۲GDDR،۳GDDR،۴GDDR) برتری دارند. اما در نهایت این کاربری مدنظر شماست که تعیین میکند کدام حافظه مناسبتان است.
بهتر است حافظه کارت گرافیک گیمینگ از نوع GDDR6 و ظرفیت ۸ تا ۱۲ گیگابایت باشد تا بتوانید صحنههای گیم را بدون پرش دنبال کنید.
کارت های گرافیک با حافظههای جدیدتر (۵GDDR و ۶GDDR)، قیمت بالاتری نسبت به کارت گرافیکهایی با حافظه قدیمیتر (۲GDDR،۳GDDR،۴GDDR) دارند.
کانکتور منبع تغذیه در کارت گرافیک، رابطی است که کارت گرافیک را با آن به منبع تغذیه وصل میکنند تا برای شروع کار، برق دریافت کند. به عنوان مثال کارت گرافیک Pci Express، مدلی است که برای تامین برق با یک کانکتور از نوع PCIe به سیستم کامپیوتر متصل میشود.
توان حرارتی یا TDP کارت گرافیک، نشان میدهد که چه مقدار گرمای تولیدشده حینِ کار باید توسط سیستم خنککننده کارت گرافیک دفع شود. توجه داشته باشید که TDP، میزان حرارتی است که باید دفع شود و نه میزان حرارتی که توسط پردازنده گرافیکی تولید میشود. چون مطمئناً گرمای تولیدی در کارت گرافیک از مقدار TDP، بیشتر است.
در بیشتر کارت های گرافیک از خنک کنندههای هوایی یا Air Cooling استفاده میشود که گرما را با ایجاد باد (فَن ها) یا از طریق رسانش حرارتی (هیت سینک ها) به بیرون از دستگاه منتقل میکنند. فنها در ۲ مدلِ دَمَنده (Blower که هوای خنک را از بیرون به داخل دستگاه میکشد) و مَکَنده (Non-Blower که هوای گرم داخل دستگاه را به بیرون انتقال میدهد) در کارت گرافیک ها استفاده میشوند.
کارت گرافیک ها با فنِ دَمَنده برای گیم و ماینینگ مناسبتر هستند زیرا :
۱. فَنهای دَمَنده، خیلی سریعتر قطعات گرمشده را خنک میکنند.
۲. فَن های دَمَنده نسبت به فنهای مَکَنده، سروصدای کمتری تولید میکنند و این ویژگی مناسب ماینرهاییست که از چندین کارت گرافیک به طور همزمان استفاده میکنند.
معمولاً از طریق پورتهای HDMI یا DisplayPort، میتوانید مانیتور را به کارت گرافیک وصل کنید. برخی از کارت گرافیک های جدید دارای پورت Type-C هستند اما این پورت هنوز در بسیاری از مانیتورها وجود ندارد بنابراین قبل از هزینه، برای اینکه مشخص کنید کارت گرافیک مدنظرتان باید مجهز به چه نوع پورتی باشد، به پورتهای موجود در مانیتور خود دقت کنید.
بیت در کارت های گرافیک معمولا ۶۴ یا ۱۲۸ است و سرعت پردازش آنها را مشخص میکند.
برای تست سرعت و قدرت کارت های گرافیک میتوانید از نرم افزارهای Texture ، 3D MarkوSIS of Sandra استفاده کنید. این اپلیکشنها، سیستم را در حینِ انجام عملیات گرافیکی، تست میکنند و امتیازی برای کارت گرافیک در نظر میگیرند.
همانطور که مطالعه کردید هر کدام از شرکتهای سازنده کارت گرافیک در محصولاتشان بر یکی از ویژگیهای امکان اورکلاک کردن، سیستم خنک کننده قوی و ...، تمرکز دارند. پس این کاربری و بودجه شماست که تعیین میکند چه مدل کارت گرافیکی را از کدام برند بخرید.
در این محتوا سعی کردیم خلاصه و کوتاه به تمام نکاتی که قبل از خرید کارت گرافیک باید بدانید، اشاره کنیم و علت تفاوت قیمت انواع کارت گرافیک ها را مرور کنیم. اما از آنجایی که عملکرد کارت گرافیک تا حد زیادی به مشخصات مادربرد، سی پی یو و... کامپیوترتان وابسته است، بهتر است قبل از خرید، مدل سیستم و بودجه مدنظرتان را با کارشناسان ادبازار در میان بگذارید تا با دریافت مشاوره رایگان، مطمئنتر خرید کنید.