نتیجه ای یافت نشد.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
این روزها افراد زیادی به دنبال خرید دوربین عکاسی با قیمت مناسب هستند چون دیگر دوربین ابزاری برای درامدزایی شده است و نه صرفا ثبت خاطرات!
شما با کمی مهارت در عکاسی میتوانید تصاویر باکیفیتتان را در سایتهای معتبر خارجی به دلار بفروشید و چند برابرِ هزینهای که برای خرید دوربین کردهاید، در زمان کمی به دست آورید. به همین دلیل بهتر است در انتخاب و خریدتان دقت بیشتری خرج کنید.
برای این منظور از شما دعوت میکنیم که در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با نکات خرید دوربین عکاسی خوب و قیمت مناسب و برندهای معروف و رنج قیمتی آنها آشنا شوید.
در خرید دوربین عکاسی علاوهبر بودجه، به اطلاعات کافی نیاز دارید تا بهترین مدل مطابق نیازتان را بخرید. بنابراین ابتدا باید مشخص کنید:
۱. چقدر مهارت دارید و برای چه کاری به دوربین نیاز دارید؟
۲. کدام مشخصات فنی دوربین با کاربرد مدنظرتان تناسب دارد.
۳. آیا نیاز دارید دوربین عکاسی شما از لنزهای مختلفی پشتیبانی کند؟
۴. امکان اتصال دوربین به لوازم جانبی مانند میکروفون، پایه، ریموت کنترل و... چقدر برایتان مهم است؟
قیمت دوربین عکاسی حرفه ای همراه با لنز چیزی حدود ۱۳۰ میلیون تومان است درحالیکه برای خرید دوربین کامپکت معمولی ۲۰ میلیون تومان هم کافیست. اگر برای خرید دوربین حرفه ای محدودیت بودجه دارید میتوانید از ادبازار به صورت قسطی خرید کنید.
در ادبازار داشتن کارت اعتباری بیمه ملت برای خرید دوربین عکاسی دیجیتال قسطی، کافی است. در بسیاری از سایت های خرید دوربین عکاسی، پیچیدهبودن شرایط پرداخت قسطی باعثشده تا افراد زیادی از انتخاب این روش منصرف شوند. اما ادبازار در پی ایجاد شرایط آسان برای شما عزیزان است.
قیمت انواع دوربین های عکاسی دیجیتال بین ۲ تا ۱۳۰ میلیون تومان است و نوع لنزی که همراه دوربین های DSLR و بدون آینه بهفروش میرسد، در قیمت نهایی دوربین عکاسی تاثیرگذار است.
برای مقایسه لیست قیمت دوربین های عکاسیِ برندهای مختلف، کافیست روی آیکون «ستونی» سمت راست بالای محصولات کلیک کنید و دوربین مدنظرتان را به لیست مقایسهای در صفحه جداگانه اضافه کنید.
دوربین عکاسی سونی، کانن، نیکون و فوجی فیلم، بهترین مارکهای دوربین عکاسی در ایران هستند. در ادامه به توضیح مختصری درباره هر برند میپردازیم:
با فیلترکردن محصولات در سایت ادبازار، لیست قیمت دوربین های کانن، نیکون و سونی را به تفکیک برند در صفحهای جداگانه مقایسه کنید.
کانن (Cannon) در سال ۱۹۳۴ میلادی اولین دوربین عکاسی دیجیتال خود را راهی بازار کرد. روی بدنه محصولات کانن کلمهEOS به معنای سیستم الکتریکی بصری درج شده و این برند برای هر کاربردی، دوربین تولید کرده است. شما میتوانید برای انتخاب راحتتر میان مدلهای مختلف این برند، راهنمای خرید دوربین های کانن را در وبلاگ ادبازار مطالعه نمایید.
شما از روی نامگذاری دوربین های کنون میتوانید سطح کاربری (مبتدی، سطح بالا و حرفهای) آنها را تشخیص دهید. برای مثال:
نیکون (Nikon) در سال ۱۹۱۷ میلادی، اولین دوربین عکاسی دیجیتال خود را وارد بازار کرد. مشخصه اصلی محصولات نیکون استفاده از گسترهی پهناوری از لنزهای فوق عریض (سوپر واید) تا لنزهای تله فوتو (لنزهایی با فاصله کانونی ۵۰ تا ۷۰ میلیمتر که روی دوربین های فول فریم نصب میشوند) است.
سونی (Sony) یکی از تخصصیترین برندها در تولید دوربین های عکاسی بدون آینه است که از سال ۱۹۸۸ میلادی محصولات خود را به بازار عرضه کرده است. شرکت سونی تولیدکننده انواع حسگرهای دوربین با قدرت پردازش بالا است.
دوربین های فول فریم سری A سونی با امکاناتی مانند سرعت عملکرد بالا، ردیابی AF چشم برای انسان و حیوانات و لرزشگیر قدرتمند، بهترین انتخاب برای عکاسی از مسابقات ورزشی و حیاتوحش است.
فوجی فیلم (Fuji Film) یک برند ژاپنی hست که بعد از تولید فیلمهای عکاسی، از سیستمهای عکاسی چاپ سریع INSTAX رونمایی کرد. مشخصه اصلی دوربین های عکاسی دیجیتال و چاپ فوری فوجی، طراحی جمعوجور، وزن سبک و قیمت مناسب آنهاست.
شما میتوانید نقد و بررسی دوربین Instax Mini 9 را که یکی از بهترین دوربین های چاپ سریع فوجی است، در ادبازار بخوانید.
DSLR، بدون آینه، کامپکت، بریج و اکشن، مهمترین انواع دوربین عکاسی دیجیتال هستند. برای اینکه دقیقتر بدانید کدام دوربین عکاسی مناسب شماست، ابتدا باید درباره انواع و مشخصه های هر کدام اطلاعاتی بهدست آورید.
پس در ادامه با ما همراه باشید تا مزایا و معایب هر کدام از دوربینها را با هم بررسی کنیم:
دوربین های DSLR (Digital Single Lens Reflex) با یک لنز و یک آینه، تصویر دیجیتال را برایتان ثبت میکنند. DSLRها هم درمیان افراد حرفهای محبوب هستند و هم یک دوربین عکاسی خوب برای افراد مبتدی بهحساب میآیند.
در جدول زیر به مزایا و معایب دوربین همه کاره DSLR پرداختهایم:
مزایای دوربین های آینه دار (DSLR) | معایب دوربین های آینه دار (DSLR) |
|
|
در دوربین بریج (Bridge)، از همان بدنه دوربین های دی اس ال آر استفاده شده ولی با این تفاوت که لنز ثابت با قابلیت سوپر زوم دارد و همین ویژگی، دلیل نامگذاری آن است. برای استفاده از دوربین بریج (برخلاف دوربین DSLR) نیاز نیست عکاس ماهری باشید زیرا امکان تنظیم دستی بسیاری از قابلیتها مانند: دیافراگم، سرعت شاتر و ... وجود ندارد و این فاکتورها بهصورت اتوماتیک تنظیم میشوند.
در دوربین های بدون آینه یا میرورلس (Mirrorless Camera)، آینه و منظرهیاب اُپتیکی که تصویر در آن با نور منعکسشده از آینه تشکیل میشود؛ حذف شده. اما در برخی مدلها منظرهیاب الکترونیکی بهصورت صفحه نمایشگری در پشت دوربین، جایگزین شده تا منظره را در آن ببینید.
در جدول زیر با مزایا و معایب دوربین های میرورلس آشنا میشویم:
مزایای دوربین های بدون آینه | معایب دوربین های بدون آینه |
|
|
دوربین فشرده یا کامپکت که به Point-and-shoot camera معروف است، یک دوربین جمعجور و سبک است که بسیاری از تنظیمات مانند نوردهی، فوکوس، تعادل رنگ سفید و... را بهطور خودکار (اتوماتیک) انجام میدهد.
در ادامه با مزایا و معایب دوربین های کامپکت آشنا میشویم:
مزایای دوربین های کامپکت | معایب دوربین های کامپکت |
|
|
دوربینهای ورزشی یا اکشن کمرا (Action Camera)، ابعاد کوچک و وزن کمی دارند و برای ضبط فیلم و عکس در موقعیتهای ماجراجویانه مانند تهیه مستندهای ورزشی طراحی شدهاند. زاویه دید این دوربین ها عریض است و معمولاً اگر در عمق چند متری آب بیفتند، آسیبی نمیبینند. قیمت به روز دوربین عکاسی ورزشی بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان است و برای استفاده راحت میتوانید آنها را روی پایه ها و مونوپادهای دوربین نصب کنید.
دوربین عکاسی چاپ فوری یکی از نوستالژیکترین دوربینهای عکاسی است. در این دوربین کاغذ فیلم مخصوص با یک سمت حساس به نور، در معرض لنز دوربین قرار میگیرد و از سمت دیگر دوربین خارج میشود. کاغذ فیلم موقع خروج از دوربین سفید است و تصویر بعد از چند دقیقه بر اثر واکنشهای شیمیایی در دمای اتاق، ظاهر میشود.
رزولوشن، سرعت شاتر، لنزها، پشتیبانی از انواع کارت های حافظه و امکان اتصال به لوازم جانبی، مشخصات مهمی هستند که در خرید دوربین عکاسی باید به آنها توجه کنید.
در این بخش بهطور خلاصه آنها را مرورمیکنیم:
انواع دوربین های عکاسی مانند: کامپکت، ورزشی، DSLR و ... هر کدام کاربری مشخصی دارند.
خیر. رزولوشن یا مگاپیکسل دوربین، تراکم پیکسلها در تصویر است و مشخص میکند که چقدر جزئیات در عکسها ظاهر میشوند. هر چه مگاپیکسل بالاتر باشد، لزوماً تصویر باکیفیتتری نداریم زیرا علاوهبر رزولوشن حسگر، ابعاد عکس برای چاپ ( یا صفحه نمایشی که در آن تصویر نشان داده میشود) و قدرت تشخیص چشم انسان هم در باکیفیتتر دیدهشدن تصویر، نقش دارند.
دوربین با سرعت شاتر بالا میتواند از سوژههای متحرک، عکسهای واضحتری بگیرد. شاتر (Shutter) یک پرده یا مانع است که سرعت باز و بستهشدن آن، مدتزمان ورود نور به سنسور دوربین را مشخص میکند. در دوربین های DSLR، معمولاً شاتر بهصورت یک قطعه فلزی است و در دوربین های بدون آینه، اغلب شاتر مجازی (Powershot) داریم.
لنز (Lens) در دوربین عکاسی به مجموعهای از عدسیها گفته میشود که نور بازتابی از سوژه را از خود عبور میدهند تا به سنسور دوربین برسد و عکس ثبت شود. در دوربین های DSLR و بدون آینه امکان تعویض لنز وجود دارد. اگر فاصله کانونی در لنز ثابت باشد، لنز پرایم نامیده میشود و درصورتی که فاصله کانونی قابل تنظیم باشد، لنز از سری زوم است.
برخی از لنزهای معروف عبارتند از:
CFexpress در حال حاضر سریعترین و قدرتمندترین قالب کارت حافظه در بازار است که شرکت نیکون در جدیدترین دوربینهای عکاسیاش از این قالب پشتیبانی میکند. انواع دیگر کارتهای حافظه از نظر ابعاد ظاهری، قیمت و ظرفیت عبارتند از: SD، SDHC، CFexpress و ... .
قبل از خرید دوربین لازم است بررسی کنید آیا میتوان دوربین را روی سهپایه نصب کرد؟ آیا امکان نصب فیلتر روی لنز وجود دارد؟ آیا دوربین از اتصال به ریموت کنترل پشتیبانی میکند؟ و ... . شاید این تجهیزات در ابتدای کار مورد نیازتان نباشند اما در نظر داشته باشید که دوربین عکاسی شما باید تا سالها نیازتان را برطرف سازد.
از آنجایی که مدلهای جدید دوربین عکاسی خیلی سریع به بازار عرضه میشوند، بهتر است اگر بودجه کافی دارید جدیدترین مدل از انواع دوربین های دی ال اس ار، بدون آینه، کامپکت و ... را بخرید. اگر در تامین بودجه مشکل دارید، از طرح خرید اقساطی دوربین عکاسی ادبازار استفاده کنید.
در خرید آنلاین دوربین عکاسی، امکان در دست گرفتن و بررسی ارگونومی یا بهاصطلاح خوشدستی دوربین وجود ندارد. پس بهتر است به اندازههای دوربین و فواصل دکمهها توجه کنید.
نکته: برای اینکه اندازه دوربین عکاسی برایتان ملموس باشد، میتوانید از تصاویر موجود در وِب که در مقایسه با اندازه کف دست گرفته شدهاند، استفاده کنید.
از طرفی چون بهترین برندهای دوربین عکاسی مانند سونی، کانن و نیکون در ایران نمایندگی مستقیم و وبسایت فعال ندارند، باید در تشخیص فروشگاه دوربین عکاسی معتبر، دقت زیادی به خرج دهید.
ادبازار EDbazar (Electronic & Digital Bazar) با بیش از ۵۰۰ هزار مشتری وفادار، به عنوان فروشگاه اینترنتی دوربین عکاسی و سایر لوازم دیجیتال خدمات زیر را ارائه میدهد:
ادبازار به عنوان یکی از مطمئنترین مراکز خرید دوربین دیجیتال عکاسی در ایران، علاوه بر وبسایت امکان خرید حضوری دوربین عکاسی را در اصفهان و تهران فراهم کرده است.
بدین منظور اگر اهل خرید حضوری هستید، میتوانید به فروشگاه ادبازار در آدرسهای زیر مراجعه نمایید:
اگر هدفتان عکاسی است به جای گوشی، دوربین عکاسی بخرید زیرا سایز سنسور تصویر حتی در دوربینهای ردهپایین هم بزرگتر از سنسور دوربین گوشی است. همچنین امکان زوم اُپتیکال و ارتقاء لنز در گوشی موبایل وجود ندارد.
خیر. اکثر دوربین های عکاسی قابلیت فیلمبرداری در زمان محدود (چیزی حدود نیم ساعت) را دارند و معمولاً دوربین بعد از گذراندن این حد زمانی (Time Limit) داغ میکند و خودش خاموش میشود.
البته این محدودیت زمانی در دوربین های سونی سری A7S III به ۱۲ ساعت افزایش پیدا کرده است. با این وجود بهتر است برای فیلمبرداری های طولانی مدت، دوربین های مخصوص فیلم برداری بخرید.
در این محتوا یاد گرفتیم: