نتیجه ای یافت نشد.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
شما می توانید از عبارات مرسوم تر استفاده کنید یا از بخش دسته بندی ها اقدام کنید.
اگر به فکر خرید تلویزیون با قیمت روز هستید و تنها دلیلتان برای خرید تلویزیون های خارجی ناآشنایی با برندهای ایرانی است، در این مطلب قصد داریم تلویزیون های ایرانی و مشخصه اصلی هر برند را معرفی و رنج قیمتی آنها را بررسی کنیم. همچنین به فرق تلویزیون هوشمند با معمولی و تفاوت پنل های LED با OLED و... میپردازیم تا بهترین تلویزیون را متناسب با نیاز و بودجهتان انتخاب کنید.
قیمت انواع تلویزیون در محدوده بین ۶ تا ۵۰ میلیون تومان است. ابعاد، انواع پنل تلویزیون (LED، LCD، OLED و QLED)، منحنی یا تخت بودن، قابلیتهای نرمافزاری (معمولی، هوشمند یا اندروید بودن) و ... از فاکتورهای مهم در قیمت تلویزیون دیجیتال هستند.
در وبسایت اِدبازار با فیلترکردن قیمت میتوانید مدل های موجود تلویزیون در رنج قیمتی دلخواهتان را، در یک صفحه مقایسه کنید.
برای مقایسه لیست قیمت مدل های مختلف تلویزیون کافیست وارد دستهبندی «تلویزیون TV» در سایت ادبازار شوید و محصول مدنظرتان را از طریق آیکون «ستونی» به لیست مقایسهای در صفحه جدید اضافه کنید. با نگاهی کوتاه به این لیست میتوانید مشخصات فنی، مدل و قیمت تلویزیونهای مختلف را با هم مقایسه کنید.
توجه به اندازه صفحه نمایش، تکنولوژی پنل، درگاههای ارتباطی، نوع گیرنده دیجیتال داخل تلویزیون، از نکات مهم خرید تلویزیون بهشمار میروند. در ادامه هر یک از این موارد را بهطور مختصر مرور میکنیم:
برای اتاق های با متراژ حدودی ۲۴ الی ۳۰ مترمربع، تلویزیون های سایز متوسط (۴۰ تا ۴۳ اینچ) و برای سالن های بزرگتر، تلویزیون های سایز بزرگ (۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ) مناسبتر است. در کل باید ابعاد تلویزیون و قدرت سیستم صوتی آن را با توجه به فضای اتاقی که قرار است در آن قرار بگیرد، انتخاب کنید. بهتر است تلویزیون بسته به ابعادش، یک تا ۳ متر از بیننده فاصله داشته باشد.
توجه: با فیلترکردن «سایز پنل» در ادبازار میتوانید قیمت برندهای مختلف تلویزیون در سایز دلخواهتان را مقایسه کنید.
هوشمند یا اسمارت بودن تلویزیون (به معنی اتصال تلویزیون به اینترنت)، سیستم عامل اندروید در تلویزیون (بهمعنی قابلیت نصب تمام اپلیکشن ها روی تلویزیون) و ...، از قابلیتهای نرم افزاری هستند که بهطور مستقیم روی قیمت تلویزیون اثر گذارند. بهتر است قبل از خرید تلویزیون مشخص کنید که: برای کاربرد مدنظرتان «تلویزیون هوشمند بهتره یا معمولی؟» یا «به نصب اپلیکشن روی تلویزیون برای تماشای فیلم، گیم، ورزش و ... نیاز دارید یا نه؟»
در تلویزیون LCD، برای مشخصشدن رنگ کریستالهای مایع، از لامپهای فلورسنت با چیدمان «سطری» استفاده میشود درحالیکه در تلویزیون LED، دیودهای نوری با چیدمان «نقطهای»، وظیفه نوردهی به کریستالها را بر عهده دارند.
تلویزیونهای LED، باریکتر از تلویزیون های LCD هستند و وزن کمتری دارند. علاوهبر این در تلویزیون های LCD بهدلیل محدودیت زاویه دید، در زوایای کناری نسبت به تلویزیون، احتمالاً نمیتوانید تصویر را واضح ببینید.
در تلویزیون های QLED، یک لایه اضافی از ذرات ریز کوانتومی در مقابل LEDها قرار میگیرد تا با انتشار نور، نمایش بیش از یک میلیارد رنگ را ممکن سازد.
در تلویزیون های Oled (Organic Light-Emitting Diode) هر پیکسل روی نمایشگر به تنهایی روشن میشود و بهعنوان منبع نورِ خود عمل میکند و تنها تفاوتش در مقایسه با انواع تلویزیون های دیگر، حذف نور پسزمینه است.
توجه: به طور کلی پیشنهاد میکنیم تلویزیون های Oled را تهیه نمایید.
تلویزیون ها از نظر زاویه دید به دو نوع: تخت (Flat) و منحنی (Curve) تقسیم میشوند. برای انتخاب دقیقتر بین تلویزیون تخت یا منحنی، بهتر است بدانید:
تلویزیون با سیستم عامل اندروید دقیقاً مانند گوشی اندروید است و فقط محتوا را با صفحه نمایش بزرگتر به شما نشان میدهد. با خرید تلویزیونی که سیستمعامل اش اندروید است میتوانید انواع اپلیکیشن ها را از گوگل پلی دانلود کنید و محتوای YouTube، Netflix، Spotify و ... را آنلاین روی صفحه نمایش پخش نمایید.
تلویزیون هوشمند بهتر است چون میتوانید با آن به شبکه اینترنت یا گوشی وصل شوید و محتوای مورد نظر خود را نمایش دهید. امروزه اکثر تلویزیون های موجود در بازار هوشمند هستند و تجربه بی دردسری از اتصال انواع گوشی، لپ تاپ و ... را بههمراه دارند.
پورتهای HDMI، USB، Composite، VGA و DVI پرکاربردترین درگاهها برای اتصال تلویزیون به انواع دستگاههای دیجیتال مانند لپتاپ، گوشی و ... هستند. البته امروزه با خرید تلویزیون های هوشمند، از طریق وایفای میتوانید اطلاعات را بین تلویزیون و دستگاههای دیگر به اشتراک بگذارید.
از مشخصات تلویزیون خوب، داشتن گیرنده دیجیتال داخلی برای دریافت محتوا از کانالهای استانی کشور است. اکثر تلویزیون های جدید دیگر نیازی به خرید دستگاه ست تاپ باکس (Set-Top Box) جداگانه ندارند.
متاسفانه در چند سال اخیر واردات تلویزیون خارجی با محدودیت روبهرو شده و فروشگاههای متفرقه این محصول را بهطور قاچاق وارد میکنند که گارانتی و خدمات پس از فروش شامل آن نمیشود. پیشنهاد میکنیم:
اگر قیمت مدل مدنظرتان بیشتر از بودجهتان است، از طرح خرید قسطی تلویزیون بدون پیش پرداخت ادبازار استفاده کنید.
از بهترین مارک های تلویزیون ایرانی میتوان جی پلاس، ایکس ویژن، اسنوا، تی سی ال و دوو را نام برد و از بهترین برندهای تلویزیون خارجی میتوان به سونی، ال جی و سامسونگ اشاره کرد. در ادامه با برندهای ایرانی آشنا میشویم:
ممکن است برایتان سوال باشد که آیا جی پلاس همان ال جیست؟ یا اصلاً تلویزیون جی پلاس ساخت کجاست؟، در این بخش پاسخ سوالاتتان را خواهید گرفت:
تلویزیون جی پلاس (Gplus) ساخت شرکت ایرانی «گلدیران» است که سالها نماینده LG (شرکت کرهای) در ایران بود. بعد از اعمال تحریمها و محدودیت ورود کالا به داخل، گلدیران برپایه تکنولوژی محصولات LG، تلویزیون های باکیفیتی را وارد بازار کرد. درحال حاضر جی پلاس یکی از بهترین برندهای تلویزیون در ایران است.
تلویزیون های تی سی ال (TCL) بر اساس تکنولوژی چین طراحی شده و با مونتاژ شرکت مادیران وارد بازار ایران میشوند و بعد از سامسونگ و ال جی، سهم فروش بالایی دارند. قیمت تلویزیون های TCL بسیار مناسب است و با بودجه زیر ۲۰ میلیون تومان، مدل های زیادی برای انتخاب دارید.
ایکس ویژن (Xvision) یک برند ایرانی است که در گذشته تحت نظر شرکت مادیران، مانیتور های ال جی را مونتاژ و گارانتی میکرد. این برند بعد از سالها تجربه، به عرصه تولید تلویزیون پا گذاشته است. ایکس ویژن با استفاده از فناوریهای HDR (قابلیتی که باعث وضوح جزئیات در تصاویرِ بهشدت تاریک یا روشن میشود) و پنل LED، تصاویری با طیف رنگی وسیع و واضح ارائه میدهد. بطوریکه از نظر کیفیت بسیار شبیه به تلویزیون های خارجی است.
تلویزیون های اسنوا (Snowa) ساختِ «گروه صنعتی انتخاب» هستند. این برند از سال ۱۳۸۴ اولین تولیدات خود را زمینه لوازم خانگی وارد بازار کرد. کیفیت تصویر بالا، استفاده از تکنولوژی دالبی دیجیتال (Dolby Digital به معنی تفکیک قوی صدا)، طراحی زیبا و قیمت مناسب از ویژگیهای مهم تلویزیون های اسنوا است. رنج قیمت انواع تلویزیون های اسنوا بین ۶ تا ۵۰ میلیون تومان است.
دوو الکترونیک (Daewoo Electronic) یک برند ایرانی است که با بهرهبردن از تکنولوژی شرکت کرهای با همین نام، تلویزیون های هوشمند خود را وارد بازار ایران کرده است. مشخصه اصلی تلویزیون های هوشمند دوو اتصال راحت به اینترنت و سازگاری با انواع شبکههای نمایش خانگیست. با بودجه بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان میتواند انواع تلویزیون هوشمند دوو در ابعاد مختلف را خریداری کنید.
در خرید انلاین و اینترنتی تلویزیون باید چند نکته را در نظر بگیرید:
سایت معتبر خرید اینترنتی تلویزیون باید دارای ویژگیهایی برای انتخاب و مقایسه راحت محصولات و در نهایت پرداخت امن باشد. این ویژگیها عبارتند از:
فروشگاه اینترنتی ادبازار از ۲۲ سال پیش، فعالیتش را در زمینه فروش تلویزیون و سایر تجهیزات دیجیتال آغاز کرده و تمام خدمات یک سایت اینترنتی معتبر همچون: ضمانت اصالت کالا، تحویل فوری، فرصت تست ۷ روزه و گارانتی برای انواع تلویزیون را ارائه میدهد.
اگر برای خرید آخرین مدل تلویزیون، کمبود بودجه دارید؛ قبل از کمشدن ارزش پولتان در اثر تورم، از طرح خرید اقساطی تلویزیون در ادبازار استفاده کنید. برای اطلاع از جزئیات این طرح با تیم پشتیبانی ادبازار تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
اگر قصد خرید تلویزیون در اصفهان و تهران را دارید و اهل خرید اینترنتی نیستید، میتوانید به شُعَب ادبازار در آدرس های زیر مراجعه کرده و ضمن مقایسه کیفیت تصویر در تلویزیونهای مختلف، حضوری خرید کنید:
اندروید تی وی ها (Android TV) به تلویزیون شما وصل میشوند و امکان نصب انواع اپلیکیشن را برایتان فراهم میکنند. اگر سیستم عامل تلویزیون شما اندروید نیست، برای دسترسی به گوگل پلی میتوانید از اندروید تی وی یا اندروید باکس استفاده کنید.
برای دنبالکردن شبکههای ماهوارهای بهتر است تلویزیون های رسیور دارِ سامسونگ، ال جی و سونی را تهیه کنید. قیمت تلویزیون های ماهواره دار طوری است که با بودجه بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان میتوانید یکی از بهترین مدلهای آن را بخرید.
آنچه در این مطلب یاد گرفتیم: