بهترین لپ تاپ ها برای معماری (معرفی مدلهای اقتصادی و بالارده)
مقاله بهترین لپ تاپ برای معماری راهنمایی «مطمئن»، «کامل» و در عین حال «ساده» برای شما دانشجوها و مهندسانی است که همیشه با مشکلات متعددی مانند: هنگ کردن سیستم هنگام رندرهای 3 بعدی، نصب و اجرای نرمافزارهای سنگین اتوکد، تری دی مکس، رویت (Revit) و ...، دست و پنجه نرم میکنید.
ما در این مقاله از ادبازار، به بررسی جامع مشخصات لپ تاپ مناسب معماری، که توان اجرای نرمافزارهای مهم این رشته را داشته باشد میپردازیم و در کنار آن ۶ مدل برتر را با بررسی نقات قوت و ضعفشان معرفی میکنیم.
در ادامهی این مقاله از ادبازار میخوانیم:
راهنمای خرید لپ تاپ برای معماران با بررسی ۵ فاکتور مهم (پردازنده، رم و ...)
مشخصات فنی لپ تاپ برای اجرای نرمافزارهای اتوکد، تری دی مکس و Revit
جدول مشخصات فنی حداقلی و پیشنهادی، برای لپ تاپ معماری
لیست منتخب بهترین لپ تاپ ها برای رندرینگ معماری از ایسوس، مایکروسافت و لنوو
پاسخ به سوال رایج «لپ تاپ مک بوک برای معماری مناسب است یا خیر؟»
بهترین لپ تاپ ها برای کارهای معماری (در یک نگاه)
در شروع کار یک جدول از بهترین لپ تاپ های معماری که تولیدِ برترین برندهای بازار هستند، برایتان آماده کردهایم تا اگر فرصت کافی برای خواندن متن ندارید، بتوانید در کوتاهترین زمان، با بهترین مدلها آشنا شوید.
اگرچه این لیست نیاز شما را از شناسایی بهترین مدلهای لپ تاپ برای معماری برطرف میسازد، اما خواندن ادامه مقاله و داشتن اطلاعات تخصصی کمک میکند تا از بین ۶ مدلی که معرفی شد، مناسبترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
اگر میخواهید لپ تاپ های معماری دیگری را مقایسه کنید، با کلیک روی دکمه زیر تمام لپ تاپ های مناسب معماری را یکجا ببینید.
اگرچه این لیست نیاز شما را از شناسایی بهترین مدلهای لپ تاپ برای معماری برطرف میسازد، اما خواندن ادامه مقاله و داشتن اطلاعات تخصصی کمک میکند تا از بین ۴ مدلی که معرفی شد، مناسبترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
راهنمای خرید لپ تاپ معماری با بررسی ۵ فاکتور
در ابتدا مهمترین مشخصاتی را که لازم است هنگام خرید لپ تاپ معماری به آنها توجه کنید، با هم بررسی میکنیم. این ویژگی ها عبارتند از:
۱. صفحه نمایش
۲. پردازنده
۳. رم
۴. پردازنده گرافیکی
۵. حافظه
توضیحات بیشتر را در ادامه بخوانید.
۱. صفحه نمایش
برای لپ تاپ مناسب معماری هرچه پیکسلهای بیشتری داشته باشید، صفحه نمایش شما واضحتر به نظر میرسد. سعی کنید تعداد پیکسلهای بالاتری مانند ۱۶۸۰×۱۰۵۰ یا ۱۹۲۰×۱۰۸۰ را انتخاب کنید. با توجه به حجم کارهای گرافیکی که انجام خواهید داد، ارزشش را دارد که برای یک لپتاپ با صفحه نمایش خوب هزینه کنید.
اگر وزن برایتان مهم نیست، در صورت امکان صفحه نمایش بزرگتری را انتخاب کنید، ۱۵ تا ۱۷ اینچ برای رندر و طراحی بهتر خواهد بود. در صورت امکان، اگر میخواهید دستگاه خود را برای آینده تضمین کنید، تلاشتان انتخاب UHD، ۴K یا ۵K باشد.
برای لپ تاپ مناسب معماری هر چه پیکسلهای بیشتری داشته باشید، صفحه نمایش شما واضحتر به نظر میرسد.
۲. بهترین پردازنده برای معماری
به طور کلی برای اغلب نرمافزارهای معماری، حداقلِ پردازنده، نسل جدید اینتل Core i5 است اما اگر بودجه بیشتری دارید، بهتر است بهسراغ پردازندههای i7 یا i9 بروید.
پردازنده مرکزی (CPU)، مغز هر لپتاپی است. اگر میخواهید با نرمافزارهای معماری بدون مشکل کار کنید، ابتدا باید لپ تاپ شما پردازنده مناسبی داشته باشد. برای انتخاب بهترین پردازنده هم، اول تصمیم بگیرید با چه نرمافزار و برنامهای قرار است طراحی کنید. (ما در ادامه مشخصات لپ تاپ مناسب برای کار با اتوکد، تری دی مکس و Revit را برای شما نوشتهایم.)
کدام پردازنده برای معماری بهتر است؟ ( اینتل یا AMD)
چالش مهم دیگری که هنگام خرید لپ تاپ معماری برای افراد پیش میآید، انتخاب بین پردازنده اینتل و AMD است. باید بگوییم تمامی نرمافزارهای رشته معماری با هر ۲ پردازنده، قابل اجرا هستند، اما تاکنون پردازندههای اینتل، کمی عملکرد بهتری از خود نشان دادهاند.
اینکه از چه نرمافزار طراحی در معماری استفاده میکنید، نقش مهمی در انتخاب پردازنده دارد.
۳. رم
حداقل رم برای کار با نرمافزارهای معماری، ۸ گیگابایت است اما اگر بودجه بیشتری دارید، توصیه ما انتخاب رم ۱۶ تا ۳۲ گیگابایت است. هر چقدر رم یا حافظه کوتاهمدتِ لپتاپی که انتخاب میکنید بالاتر باشد، هنگام انجام چند کار بهصورت همزمان، با مشکل کمتری مواجه خواهید شد.
فرض کنید در حال رندر گرفتن از طرح خود در یک نرمافزار سنگین مانند 3DMax هستید و میخواهید حین این کار، در مرورگر گوگل کروم چند آبجکت دانلود کنید یا با نرمافزار فتوشاپ کار کنید. در این صورت اگر رم پایینی داشته باشید، احتمالا با لگ و هنگی زیاد مواجه خواهید شد. اما داشتن رمِ بالا امکان باز کردنِ همزمانِ این برنامهها را به شما میدهد.
۴. بهترین کارت گرافیک برای معماری
حداقل حافظه اختصاصی برای GPU مناسب معماران ۴ گیگابایت است اما اگر بودجه بیشتری دارید، خرید گرافیک با حافظه ۶ تا ۸ گیگابایت خیالتان را راحت میکند.
کارت گرافیک (GPU) در پردازش کارهای گرافیکی نرمافزارها به کمک پردازنده مرکزی (CPU) میآید و مقدار زیادی فشار را از روی آن برمیدارد. در نتیجه اگر یک کارت گرافیک مناسب انتخاب کنید، لپتاپتان سریعتر و روانتر عمل خواهد کرد. این مسئله هنگام رندر یک پروژه با جزئیات زیاد، نقش پررنگتری دارد.
اکثر نرمافزارهای معماری نیاز به کارت گرافیک خوب و قدرتمند دارند.
۵. حافظه لپ تاپ معماری
پیشنهاد ما این است که برای معماری، یک لپتاپ با ۲ هارد بخرید. اولی، SSD برای اجرای فایلهای ویندوز و سایر نرمافزارها و دومی، HDD برای آرشیو اطلاعات و فایلها. یا یک لپتاپ با هارد SSD بخرید و در کنار آن، اقدام به خرید هارد اکسترنال کنید.
امروزه حافظههای SSD جایگزین هاردهای قدیمی HDD شدهاند و اکثر لپتاپهای مدرن از این حافظهها بهره میبرند. انواع SSD ها سرعت بالاتری در بازیابی اطلاعات دارند اما در مقابل، گرانتر هستند.
راهنمای خرید لپ تاپ برای معماران (مخصوص نقشهکشی؛ اتوکد)
وقتی صحبت از نقشهکشی در معماری میشود، اولین نرمافزاری که به ذهنمان میآید، اتوکد (AutoCAD) است. اتوکد قابلیت ترسیم نقشههای ۲ بعدی و ۳ بعدی صنعتی و مهندسی را دارد. لپتاپهای مناسب رشته معماری باید توانایی اجرای این نرمافزار ضروری را در سریعترین حالت داشته باشند. در جدول زیر مشخصاتی را که برای لپ تاپ مناسب اتوکد (۲۰۲۵) و بهترین لپ تاپ برای طراحی سه بعدی توصیه میشود، لیست کردهایم.
مشخصات لپ تاپ معماری مناسب برای اجرای آخرین نسخه اتوکد
سیستم عامل
حداقل: ویندوز ۱۰ نسخه ۶۴ بیتی (ورژن ۱۸۰۹ یا بالاتر)
توصیه شده: ویندوز ۱۱ نسخه ۶۴ بیتی
برای مک: macOS Monterey یا بالاتر، پشتیبانی از پردازندههای Apple M1/M2 در حالت Rosetta 2
پردازنده
حداقل: پردازندهی ۲.۵ گیگاهرتز یا سریعتر (Intel Core i5 یا معادل AMD)
توصیه شده: پردازنده ۳ گیگاهرتز یا سریعتر، ترجیحا Intel Core i7 یا AMD Ryzen 7)
رم
حداقل ۸ گیگابایت
توصیه شده: ۱۶ گیگابایت یا بیشتر برای مدلهای سه بعدی پیچیده
کارت گرافیک
حداقل: کارت گرافیک با ۱ گیگابایت VRAM، پهنای باند ۲۹ گیگابایت/ثانیه، و سازگار با DirectX 12
توصیه شده: کارت گرافیک با ۴ گیگابایت VRAM، پهنای باند ۱۰۶ گیگابایت/ثانیه، و سازگار با DirectX 12؛ مانند NVIDIA Quadro یا معادل AMD
رزولوشن
حداقل: رزولوشن ۱۹۲۰×۱۰۸۰ (Full HD) با رنگ واقعی (True Color)
توصیهشده: رزولوشن ۳۸۴۰×۲۱۶۰ (۴K) برای دقت بالاتر در طراحی
مشخصات لپ تاپ خوب برای معماری (مخصوص 3D MAX و Revit)
تری دی مکس (3D MAX) و رویت (Revit) از دیگر نرمافزارهایی هستند که در رشته معماری بسیار پرکاربردند. از 3D MAX برای مدلسازیهای ۳ بعدی و از Revit برای طراحی سه بعدی و ترسیم جزییات ساختمانی استفاده میشود. در جدول زیر مشخصات توصیه شده و حداقل لپ تاپ برای تری دی مکس و رویت را مشاهده میکنید:
مشخصات لپ تاپ معماری مناسب برای اجرای 3DMAX و REVIT
سیستم عامل
حداقل: Windows 10 نسخه ۶۴ بیتی (ورژن ۱۸۰۹ یا بالاتر)
توصیهشده: Windows 11 نسخه ۶۴ بیتی
پردازنده
حداقل: پردازنده ۲.۵ تا ۲.۹ گیگاهرتز (پایه)؛ پردازندههای ARM پشتیبانی نمیشوند.
توصیهشده: پردازنده ۳ گیگاهرتز یا بالاتر (پایه)، ۴ گیگاهرتز یا بالاتر (توربو)؛ مانند Intel Core i7 یا AMD Ryzen 7.
رم
حداقل: ۸ گیگابایت
توصیهشده: ۳۲ گیگابایت یا بیشتر برای مدلهای پیچیده و رندرینگ سنگین.
کارت گرافیک
حداقل: کارت گرافیک با ۲ گیگابایت VRAM، پهنای باند ۲۹ گیگابایت/ثانیه، و سازگار با DirectX 11.
توصیهشده: کارت گرافیک با ۸ گیگابایت VRAM، پهنای باند ۱۰۶ گیگابایت/ثانیه، و سازگار با DirectX 12؛ مانند NVIDIA GeForce RTX یا AMD Radeon Pro.
رزولوشن
حداقل: رزولوشن ۱۹۲۰×۱۰۸۰ (Full HD) با رنگ واقعی (True Color).
توصیهشده: رزولوشن ۳۸۴۰×۲۱۶۰ (۴K) برای دقت بالاتر در طراحی.
حداقل لپ تاپ برای معماری
حال طبق صبحتهایی که انجام دادیم، حداقل مشخصاتی را که یک لپتاپ برای معماری باید داشته باشد، در جدول زیر کنار هم قرار دادهایم:
حداقل مشخصات برای لپ تاپ معماری
سیستم عامل
ویندوز
رم
۸ گیگابایت (DDR4)
حافظه
۲۵۶ گیگابایت SSD (به همراه یک ترابایت HDD)
پردازنده
اینتل Core i5
کارت گرافیک
۲ گیگابایت حافظه -NVIDIA GeForce
صفحه نمایش
۱۰۸۰*۱۹۲۰ پیکسل
مشخصات لپ تاپ مناسب معماری (کانفیگ توصیه شده)
اگر میخواهید تا چند سال آینده از عملکرد لپتاپ خود مطمئن باشید و به راحتی در کارهای معماری از آن استفاده کنید، بهتر است سراغ مشخصات زیر بروید:
مشخصات لپ تاپ مناسب معماری (پیشنهادی)
سیستم عامل
ویندوز
رم
۱۶ تا ۳۲ گیگابایت (DDR5 یا DDR4)
حافظه
یک ترابایت SSD
پردازنده
اینتل Core i7 یا اینتل Core i9
کارت گرافیک
۴ تا ۸ گیگابایت حافظه - NVIDIA RTX, GeForce
صفحه نمایش
۴K
بهترین مارک لپ تاپ برای معماری
ایسوس، لنوو، اچ پی و … از جمله بهترین برندهای لپ تاپ برای معماری هستند. البته شاید دقیقا نتوان گفت کدامیک بهتر است. باید به مشخصاتی چون پردازنده، کارت گرافیک، حافظه و … هر کدام توجه کنید تا بتوانید انتخابی درست داشته باشید.
بهترین لپ تاپ برای مهندسی معماری (معرفی ۴ مدل برتر)
اکنون که خودتان مشخصات را یاد گرفتید، وقت آن رسیده است که مدلها را به شما معرفی کنیم. در ادامه به معرفی کامل لپ تاپ مناسب رشته معماری و همچنین لپ تاپ های خوب برای معماری (برای اجرای نرمافزارهای تخصصی، طراحی داخلی و …) به همراه بررسی نقاط قوت و ضعف آنها میپردازیم. این مدلها عبارتند از:
۱. لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس i7
۲. لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB
۳. لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB
۴. لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB
۱. بهترین لپ تاپ برای دانشجویان معماری؛ لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس i7
لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس i7 یک لپ تاپ مناسب دانشجوی معماری است که با داشتن پردازنده Intel Core i7-12700H و ۱۶ گیگابایت رم، قدرت پردازشی مناسبی برای اجرای نرمافزارهای معماری مانند AutoCAD، Revit و SketchUp دارد. همچنین، کارت گرافیک NVIDIA GeForce RTX 3050 باعث میشود که رندرهای سهبعدی سبک و متوسط به خوبی اجرا شوند. صفحهنمایش ۱۵.۶ اینچی Full HD با نرخ نوسازی ۱۴۴Hz، تجربه کاربری مناسبی را در محیطهای طراحی فراهم میکند.
لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس بهترین لپ تاپ رشته معماری محسوب میشود.
مشخصات مهم لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس، لپ تاپ خوب برای رشته معماری، عبارتند از:
مدل پردازنده : i7(12700H)
نوع حافظه : SSD
مدل گرافیک : GeForce RTX 3050
سایز صفحه نمایش : ۱۵.۶ اینچ
نوع پنل تصویر : IPS
توضیحات باتری: باتری لیتیوم یون با ظرفیت ۹۰ وات ساعت
مزایا
معایب
پردازنده قدرتمند
نرخ نوسازی بالا
سیستم خنککننده کارآمد
وزن نسبتاً زیاد
عمر باتری متوسط
در نهایت اگر دانشجوی رشتهی معماری هستید و لپتاپی میخواهید که از پس نرمافزارهای اختصاصی این رشته برآید، پیشنهاد ما به شما لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس است. این لپ تاپ مناسب معماری ایسوس هر چند که کمی وزنش زیاد است و برای حملونقل مناسب نیست، اما با توجه به قیمت و کارایی بالا میتواند بسیار برایتان کارآمد باشد.
جهت اطلاع از قیمت و بررسی مشخصات کامل لپ تاپ TUF Gaming FX507ZC4-HN231 ایسوس لطفا کلیک کنید.
۲. بهترین لپ تاپ برای نرم افزارهای معماری؛ لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB
لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB نهتنها بهترین لپ تاپ برای رندر معماری است بلکه بهترین لپ تاپ برای 3dmax نیز محسوب میشود. این مدل با پردازنده Intel Core i7-13650HX و ۲۴ گیگابایت رم، یکی از بهترین گزینهها برای رندرینگ سنگین و مدلسازی سهبعدی در 3ds Max، Lumion و V-Ray است. کارت گرافیک NVIDIA GeForce RTX 4050 به شما اجازه میدهد تا رندرهای باکیفیت و سریعتری داشته باشید. همچنین صفحهنمایش ۱۵.۶ اینچی Full HD با نرخ نوسازی ۱۴۴Hz، برای مشاهده دقیق جزئیات طراحی بسیار مناسب است.
لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB از بهترین لپ تاپ های معماری برای رندرهای سنگین، تری دی مکس و … به شمار میرود.
مشخصات کلیدی لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB
برخی از مشخصات مهم لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB عبارتند از:
مدل پردازنده : i7(13650HX)
نوع حافظه : SSD
مدل گرافیک : GeForce RTX 3050
سایز صفحه نمایش : ۱۵.۶ اینچ
نوع پنل تصویر : IPS
توضیحات باتری: 4Cell 56WHr
مزایا
معایب
پردازنده و گرافیک قدرتمند
رم بالا
مناسب برای رندرهای سنگین
وزن نسبتاً زیاد
بدنهی پلاستیکی
در نهایت اگر به دنبال لپتاپی هستید که هیچ رقمه در مقابل نرمافزارهای سنگین معماری کم نیاورید، لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB انتخابی بسیار عالی برای شماست. اگر قصد خرید دارید حتی لحظهای هم شک به دل راه ندهید.
جهت اطلاع از قیمت و بررسی مشخصات کامل لپ تاپ LOQ 15IRX9 لنوو i7 24GB لطفا کلیک کنید.
۳. بهترین لپ تاپ برای طراحی معماری؛ لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB
لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB یک لپ تاپ مناسب برای طراحی معماری است که با پردازنده Intel Core Ultra 7 155H و ۱۶ گیگابایت رم، همراه با صفحهنمایش ۱۵.۶ اینچ OLED با دقت رنگ بالا و پوشش 100% DCI-P3، برای طراحیهای گرافیکی و معماری ایدهآل است. نمایشگر OLED باعث میشود جزئیات و رنگها بهصورت دقیقتری نمایش داده شوند. کارت گرافیک RTX 3050 نیز برای مدلسازی و رندرینگ سبک عملکرد خوبی دارد.
لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB یک لپ تاپ مناسب طراحی معماری است.
مشخصات کلیدی لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB
برخی از مشخصات مهم لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB عبارتند از:
مدل پردازنده : Ultra 7 (155H)
نوع حافظه : SSD
مدل گرافیک : GeForce RTX 3050
سایز صفحه نمایش : ۱۵.۶ اینچ
نوع پنل تصویر : OLED
توضیحات باتری: چهار سلولی با ظرفیت ۷۵ وات ساعت
مزایا
معایب
صفحهنمایش OLED با دقت رنگ بالا
طراحی باریک و سبک
نرخ نوسازی فقط ۶۰Hz
محدودیت در رندرهای سنگین
در نهایت درست است که لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB در رندرهای سنگین محدودیت دارد، اما برای طراحی معماری گزینهی مناسبی بهشمار میرود.
جهت اطلاع از قیمت و بررسی مشخصات کامل لپ تاپ Vivobook Pro Q533MJ ایسوس Ultra7 16GB لطفا کلیک کنید.
۴. بهترین لپ تاپ برای معماری داخلی؛ لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB
لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB به دلیل داشتن پردازنده Intel Core i7-13700H و ۱۶ گیگابایت رم یک لپ تاپ مناسب معماری داخلی است؛ صفحهنمایش ۱۶.۱ اینچ Full HD فضای بیشتری برای مشاهده نقشهها و طرحهای داخلی فراهم میکند. همچنین، کارت گرافیک RTX 4050 قابلیت اجرای مدلهای سهبعدی با کیفیت بالا را دارد.
لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB بهترین لپ تاپ معماری برای طراحی داخلی است.
مشخصات کلیدی لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB
برخی از مشخصات مهم لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB عبارتند از:
سازنده پردازنده : Intel
مدل پردازنده : i7(14700HX)
نوع حافظه : SSD
مدل گرافیک : GeForce RTX 4050
سایز صفحه نمایش : ۱۶.۱ اینچ
نوع پنل تصویر : IPS
مزایا
معایب
صفحهنمایش بزرگ
کارت گرافیک قدرتمند
وزن زیاد
عمر باتری متوسط
بنابراین اگر به دنبال بهترین لپتاپ معماری برای طراحی داخلی هستید و وزن زیاد و جابهجایی آسان برایتان زیاد اهمیت ندارد لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
جهت اطلاع از قیمت و بررسی مشخصات کامل لپ تاپ Victus R1041NE اچ پی i7 16GB لطفا کلیک کنید.
قیمت لپ تاپ خوب برای معماری با توجه به برند، نوع پردازنده مرکزی و گرافیکی، میزان رم و … میتواند رنج گستردهای را در برگیرد. شما در بازار در کنار مدلهای گران میتوانید لپ تاپ مناسب معماری قیمت مناسب هم پیدا کنید. در کل قیمت لپ تاپ معماری بالای ۷۰ میلیون تومان است. اگر قصد خرید دارید همین الان اقدام کنید؛ چرا که نوسانات ارزی ممکن است باعث افزایش قیمت شوند.
خرید بهترین لپ تاپ برای کار معماری از ادبازار
برای خرید لپ تاپ مناسب کار معماری ما به شما سایت معتبر و با سابقهی ادبازار را پیشنهاد میکنیم؛ چرا که با خرید از ادبازار از مزایای زیر بهرهمند میشوید:
استفاده از گارانتی معتبر و اصلی
ضمانت اصل بودن کالا
خرید لپ تاپ مناسب رندرینگ، اتوکد و … با قیمت مناسب
امکان پیش سفارش کالا و درخواست خرید محصولات ناموجود
مشاوره رایگان و تخصصی با کارشناسان ادبازار از طریق تماس یا چت آنلاین
مهلت تست ۷ روزه پس از خرید
ارسال سریع سفارش بین ۱ تا ۳ روز
جمعبندی
آن چه که در این مقاله آموختیم:
●راهنمای خرید لپ تاپ مناسب معماری با بررسی پردازنده، صفحه نمایش و ... مناسب
●مشخصات لپ تاپ معماری مناسب برای اجرای آخرین نسخه اتوکد
●مشخصات لپ تاپ معماری مناسب برای اجرای 3DMAX و REVIT
●حداقل مشخصات برای لپ تاپ معماری
●معرفی ۴ مدل از بهترین لپ تاپ های معماری ۲۰۲۵ از برندهای ایسوس، لنوو و …
●…
سپاس از اینکه تا پایان مقاله همراه ما بودید. اگر هنوز سوال یا ابهامی در انتخاب لپ تاپ مناسب برای معماری دارید، حتما در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.