دو گوشی خوش ساخت، جذاب و نسبتا خوش قیمت شیائومی پوکو ایکس 3 پرو (Xiaomi POCO X3 Pro) و گلکسی A52 سامسونگ (Samsung Galaxy A52) را میتوان جزو بهترین موبایل های میان رده رو به بالای فعلی بازار محسوب کرد. اما کدامیک از این دو اسمارتفون گزینه خرید بهتری هستند؟ با فروشگاه هدف همراه باشید تا به مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 بپردازیم و بهتری نقاط قوت و ضعف این دو محصول را بشناسیم.
مقدمه
با افزایش قیمت موبایل و قیمتگذاری های نجومی که شرکت های سازنده اسمارتفون به عمل میآورند، رفته رفته شاهد مهاجرت اغلب افراد به سمت موبایل های میان رده و خوش قیمتتر هستیم. شرکت هایی همچون سامسونگ و شیائومی هم به خوبی از این موضوع آگاهی دارند. شیائومی را میتوان استاد تولید و عرضه گوشی های میان رده و خوش قیمت دانست. یکی از اسمارتفون های جدید این کمپانی که خیلی هم مورد توجه قرار گرفته، گوشی POCO X3 Pro است. از سمت دیگر شرکت سامسونگ هم با مشاهده تقاضای بالای بازار و سوق گرفتن آن به سمت موبایل های میان رده، گوشی های متعددی را رونمایی کرده که بدون شک یکی از موفق ترین آن ها گوشی سامسونگ گلکسی A52 خواهد بود.
اما به نظر شما کدامیک از این دو موبایلی که نام بردیم، میتوانند در مجموع گزینه خرید بهتری برای یک کاربر باشند؟ در این مقاله اختصاصی به مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 میپردازیم و برتری های هر یک از این دو محصول نسبت به محصول دیگر را مشخص خواهیم کرد. لازم به ذکر است که هر دو اسمارتفون نام برده شده از نسخه های پشتیبانی کننده اتصال 5G و 4G برخوردارند که بهتر است حین خرید به این موضوع توجه داشته باشید. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 : کیفیت ساخت، سبک طراحی و ظاهر
با توجه به اینکه هر دو اسمارتفون مورد نظر میان رده و نسبتا خوش قیمت هستند، خیلی نباید انتظارات بالایی از کیفیت ساخت آن ها داشته باشیم. هر دو گوشی از فریم اصلی و پنل پشت پلاستیکی بهره میبرند که طبیعتا در برابر تماس با اشیای نوک تیز حساس خواهند بود. بنابراین بهتر است در کنار هر دو گوشی حتما از گارد موبایل هم استفاده کنید. روی فریم جلو یا همان نمایشگر دو گوشی ما شیشه گوریلاگلس پوشانده شده که نسخه 5 آن در گلکسی A52 بکار رفته و از نسخه 6 آن در پوکو ایکس 3 پرو استفاده شده است. از نظر ضد آب بودن هم نماینده سامسونگ از استاندارد IP67 (30 دقیقه دوام در عمق 1 متری آب) پشتیبانی میکند و نماینده شیائومی از استاندارد IP53 (دوام در برابر پاشش آب و گرد و غبار) پشتیبانی به عمل میآورد. با توجه به اینکه هر دو گوشی میان رده هستند، بهتر است تحت هیچ شرایط ریسک تماس آن ها با آب را نپذیرید و خیلی هم روی ضد آب بودن هیچ یک از آن ها حساب نکنید!
وقتی دو گوشی را در دست بگیرید، با کمی دقت متوجه خواهید شد که POCO X3 Pro ابعاد بزرگ و وزن بیشتری در مقایسه با Galaxy A52 دارد. بدنه این گوشی ابعاد 9.4 در 76.8 در 165.3 میلیمتری را ارائه کرده ، در حالی که بدنه گوشی A52 سامسونگ ابعاد 8.4 در 75.1 در 159.9 میلیمتری دارد. وزن نماینده شیائومی هم حدودا 215 گرم بوده و وزن نماینده سامسونگ چیزی در حدود 189 گرم است. هر دو اسمارتفون مذکور نسبتا خوش دست هستند اما مطمئنا حس و حال در دست گرفتن یک پرچمدار را به شما القاء نخواهند کرد. سبک طراحی پنل جلوی هر دو گوشی تقریبا یکسان بوده و نمایشگری بدون حاشیه با یک دوربین سلفی داخلی برای آن ها در نظر گرفته شده است.
در طراحی قاب پشت گوشی های مذکور تفاوت هایی قابل رؤیت است که بخش اصلی این تفاوت ها مربوط به نحوه نصب دوربین اصلی و چینش لنزهای آن خواهد بود. لنزهای دوربین اصلی شیائومی POCO X3 Pro در یک دایره مشکی رنگ و در بخش فوقانی و وسط قاب پشت آن قابل رؤیت خواهد بود اما لنزهای دوربین اصلی Galaxy A52 در گوشه سمت چپ قابل پشت آن (در نمای پشت) و به صورت عمودی تعبیه شدهاند. همچنین انحنای لبه های قاب پشت نماینده شیائومی هم نسبتا بیشتر و ملموس تر از انحنای لبه های قاب پشت نماینده سامسونگ خواهد بود.
اما یکی از مهمترین تفاوت هایی که مربوط به سبک طراحی دو گوشی میشود و باید در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 به آن اشاره کنیم مربوط به اسکنر انگشت خواهد بود. شیائومی در گوشی پوکو ایکس 3 پرو از اسکنر انگشت فیزیکی استفاده کرده که روی لبه سمت راست قاب گوشی تعبیه شده اما سامسونگ در طراحی گلکسی A52 از اسکنر اپتیکال زیر نمایشگر بهره گرفته است. در مقایسه دو گوشی مشخص شد که سرعت و دقت عمل اسکنر انگشت آن ها خوب است هیچکدام بدون باگ، تاخیر و اشتباه در شناسایی اثر انگشت نیستند و به ویژه با گذر زمان، کیفیت عملکرد اسکنر آن ها افت میکند. پس اگر علاقمند اسکنر انگشت اپتیکال درون نمایشگر هستید، نماینده سامسونگ انتخاب بهتری برایتان خواهد بود اما اگر اسکنرهای فیزیکی لبه بدنه گوشی را مناسبتر میدانید، نماینده شیائومی برایتان گزینه خرید بهتری تلقی میشود.
به عقیده ما از نظر کیفیت ساخت میتوان دو موبایل مورد نظر را هم رده محسوب کرد. از نظر سبک طراحی هم تفاوت اصلی آن ها در ابعاد، نحوه چینش لنزهای دوربین سلفی و نوع اسکنر انگشت خلاصه میشود. ویژگی های ظاهری دو محصول هم به غیر از چینش لنز های دوربین اصلی، خیلی تفاوت چندانی با هم ندارند. بنابراین واقعا نمیتوان گفت که کدامیک از دو گوشی موبایل نام برده شده از نظر سبک طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت نسبت به محصول دیگر برتری دارد و شاید تصمیم گیری مبنی بر این موضوع بیشتر یک امر سلیقهای باشد. به عقیده ما برتری در این بخش از آن موبایلی است که قیمت مقرون به صرفهتری را ارائه کند!
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 : صفحه نمایش
وقتی از نمای رو به رو به دو گوشی گلکسی A52 و پوکو X3 پرو نگاه کنید، متوجه خواهید شد که نمایشگر هر دو محصول سبک طراحی و ظاهر مشابهی دارند اما تفاوت های کوچکی در اندازه و برخی از دیگر ویژگی های آن ها دیده میشود. صفحه نمایش گوشی A52 از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) است و اندازه 6.5 اینچی دارد. طبق آمار این نمایشگر با حاشیه های باریکش تقریبا 84 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را احاطه کرده است. رزولوشن صفحه نمایش این اسمارتفون هم 2400 در 1080 پیکسلی در نظر گرفته شده تا تراکم آن به چیزی در حدود 407 پیکسل در هر اینچ برسد.
در سمت مقابل صفحه نمایش گوشی POCO X3 Pro شیائومی 6.67 اینچی و از نوع IPS LCD است و درست مثل رقیب خودش تقریبا 84 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر میگیرد. رزولوشن مشابه (2400 در 1080 پیکسل) هم توسط آن ارائه شده و بدین ترتیبت تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 395 پیکسل در هر اینچ میرسد. حاشیه های باریک و تعبیه لنز دوربین سلفی در درون نمایشگر از ویژگی های ظاهری و ملموس پنل LCD هر دو اسمارتفون خواهد بود. ضمنا روی نمایشگر هر دو اسمارتفون مورد نظر با یک لایه شیشه ضد خش گوریلاگلس پوشانده شده که اگرچه از نظر نسخه با هم تفاوت دارند اما در عمل خیلی تفاوت محسوسی مابین میزان مقاومت آن ها دیده نمیشود. اما تفاوت های مهمی که در صفحه نمایش دو گوشی وجود دارد و باید در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 به آن ها اشاره کنیم کدامند؟
گذشته از تفاوت ناچیز ابعاد نمایشگر دو گوشی، نوع پنل آن ها و همچنین بهرهمندی گلکسی A52 از گوریلاگلس 6 که یک ورژن از گوریلاگلس 5 پنل نمایشگر پوکو X3 پرو جدیدتر است، یک تفاوت مهم دیگر مابین آن ها وجود دارد. این تفاوت مربوط به پشتیبانی نماینده سامسونگ از اسکنر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر میشود که نماینده شیائومی از آن بیبهره است. در بررسی دو اسمارتفون مذکور مشخص شد که وضوح تصویر، کیفیت رنگ ها و شارپنس در نمایشگر هر دوی آن ها وضعیت مطلوب و نسبتا یکسانی دارد اما از نظر روشنایی با توجه به اینکه پنل نمایشگر گوشی A52 از نوع سوپر آمولد است، کیفیت عملکرد بهتری را از آن در مقایسه با گوشی پوکو ایکس 3 پرو مشاهده کردیم.
این تفاوت در ارائه روشنایی سبب میشود که شما بتوانید در محیط های باز و تحت تابش نور آفتاب با شدت نور (Brightness) کمتری از گوشی A52 استفاده کنید و وضوح مناسب تری از نمایشگر آن دریافت نمایید. در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 مشخص شد که در شرایط مذکور، با تنظیم شدت روشنایی صفحه نمایش نماینده سامسونگ روی 70 درصد به راحتی میتوان از آن استفاده کرد اما این مقدار در نماینده شیائومی باید حداقل 90 درصد باشد. بنابراین در مجموع میتوانیم برتری این بخش از مقایسه را به گوشی سامسونگ Galaxy A52 بدهیم.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 : سیستم عامل و بستر نرم افزاری
طبیعتا هر دو گوشی مورد نظر مبتنی بر سیستم عامل اندروید هستند و از آن بهره میبرند. اندروید 11 به طور پیش فرض روی هر دو گوشی نصب شده اما هر کدام از آن ها رابط کاربری اختصاصی خودشان را دارند. گلکسی A52 از رابط One UI 3.1 بهرهمند شده و پوکو X3 پرو از رابط MIUI 12.5 اختصاصی بهره میبرد. اما برای درک کیفیت عملکرد بستر نرم افزاری اسمارتفون ها واقعا نمیتوان به ویژگی های اسمی و این چنینی اکتفا کرد! به عقیده ما کیفیت عملکرد بستر نرم افزاری یک اسمارتفون، ضمن استفاده تدریجی از آن و به مرور زمان مشخص میشود. رابط و بستر نرم افزاری دو گوشی مذکور ویژگی های مشترک زیادی دارند چون هردو مبتنی بر اندروید هستند و اما تفاوت های عمدهای هم مابین آن ها دیده میشود.
رابط MIUI 12.5 اختصاصی گوشی پوکو ایکس 3 پرو ویژگی ها و قابلیت های شخصی سازی متعددی را ارائه کرده اما از سمت دیگر به عقیده ما منوی تنظیماتش خیلی پیچیده و درهم شده است! این مسئله به گونهایست که پیدا کردن یک بخش خاص در تنظیمات کار سادهای نخواهد بود، مگر اینکه از قبل با رابط کاربری MIUI و گوشی های شیائومی آشنایی نسبی داشته باشید. البته قابلیت جستجو در تمام قسمت های منوی Settings گوشی ارائه شده است. بخش اپ دراور (App Drawer) هم قابل شخصی سازی خواهد بود و میتوان حالت چینش به ترتیب حروف الفبا را در آن فعال کرد. یک اپلیکیشن امنیتی (Security) هم به طور پیش فرض در رابط MIUI 12.5 ارائه شده که میتوان کاربردی باشد.
از سمت دیگر رابط One UI گوشی سامسونگ A52 به نظر ما قابل درکتر از رابط گوشی شیائومی طراحی شده، اگرچه این مسئله میتواند کاملا شخصی باشد و فرد دیگری رابط شیائومی را به رابط سامسونگ ترجیح دهد. قابلیت های زیادی هم در این رابط ارائه شدهاند که خیلی نمیخواهیم وارد جزئیات مربوط به این قابلیت ها شویم و این مقاله را طولانیتر کنیم. در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 متوجه شدیم که سرعت عمل رابط و بستر نرم افزاری هر دو گوشی مطلوب است و در حین کار کردن با آن ها تقریبا با هیچ مشکلی رو به رو نمیشویم. هیچ کدام از دو گوشی هم به این سادگی ها کند نمیشوند و این یک نقطه قوت عالی برای هر دوی آن هاست.
با توجه به اینکه هر دو اسمارتفون محصول سال 2021 هستند، پیشبینی میکنیم که پشتیبانی نرم افزاری خوبی هم از آن ها به عمل آید و حداقل تا 2 سال آتی تمام آپدیت های اندروید و رابط کاربری اختصاصی شرکت هایشان را دریافت کنند. پس از نظر کیفیت عملکرد بستر نرم افزاری تفاوت محسوسی در دو گوشی دیده نمیشود و هر دوی آن ها وضعیت مناسبی دارند. اینکه رابط کاربری کدامیک از این دو اسمارتفون از نظر شما دلنشینتر باشد، بیشتر به سلیقه شخصی خودتان برمیگردد اما به عقیده ما رابط One UI سامسونگ یک رابط قابل درکتر و بهینهتر در مقایسه با MIUI شیائومی خواهد بود.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52: پردازنده، رم و حافظه داخلی
بدون شک یکی از مهمترین مسائل در مقایسه اسمارتفون ها مربوط به قدرت پردازشی میشود. گوشی A52 سامسونگ از تراشه اسنپدراگون 720G بهره میبرند که طی فرآیند 8 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هستهای دارد. دو هسته پردازشگر این تراشه از نوع Kyro 465 Gold با فرکانس 2.3 گیگاهرتز هستند و شش هسته آن از نوع Kyro 465 Silver با فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتزی خواهند بود. پردازنده گرافیکی آدرنو 618 هم در این تراشه به عنوان واحد پردازشگر گرافیکی ایفای نقش میکند. گوشی از نظر ظرفیت رم در نسخه های 4، 6 و 8 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم شامل آپشن های 128 و 256 گیگابایتی میشود.
در سمت مقابل گوشی POCO X2 Pro شیائومی از تراشه اسنپدراگون 860 بهره میبرد که طی فرآیند 7 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هستهای دارد. هسته های پردازشگر مرکزی این تراشه از چهار هسته Kyro 485 Silver با فرکانس 1.78 گیگاهرتز، سه هسته Kyro 485 Gold با فرکانس 2.42 گیگاهرتز و یک هسته دیگر Kyro 485 Gold با فرکانس تقویت شده 2.96 گیگاهرتز تشکیل شدهاند. پردازنده گرافیکی این گوشی هم پردازنده آدرنو 640 است. نماینده شیائومی از نظر رم در نسخه های 6 و 8 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم ورژن های 128 و 256 گیگابایتی دارند. ضمنا هر دو گوشی از اتصال حافظه جانبی موبایل پشتیبانی میکنند که این قطعه به جای سیم کارت دوم گوشی قابل نصب و استفاده خواهد بود.
قبل از هر چیز باید بگوییم که ما در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 نسخه های مجهز به رم 8 و حافظه داخلی 256 گیگابایتی هر دوی آن ها را مورد ارزیابی قرار دادیم تا از این نظر تعادل لازم برای انجام مقایسه برقرار باشد. برای درک توانایی های دو گوشی، دو باری فورتنایت موبایل (Fortnite Mobile) و پابجی موبایل (PUBG Mobile) را برای مدت زمان 30 دقیقه (دو پارت 15 دقیقهای) روی دو گوشی اجرا کردیم. نتیجه مقایسه نشان داد که هر دو گوشی از پس اجرای گیم های مذکور بر میآیند، اما عملکرد نماینده شیائومی در این بررسی مقتدرانهتر بود چون تقریبا هیچ لگ و تاخیری را به همراه نداشت. این در حالیست که گاها در حین اجرای بازی های مذکور در گوشی A52 (به ویژه در 10 دقیقه آخر) لگ و تاخیرهایی قابل رؤیت بود.
بنابراین از نظر قدرت پردازشی هر دو گوشی وضعیت مطلوبی دارند و مطمئن باشید که برای انجام کارهای روزمره مثل وبگردی، استفاده از برنامه هایی مثل اینستاگرام، واتساپ، تلگرام، برقراری تماس، ارسال پیامک و غیره با هیچ مشکلی رو به رو نمیشوید اما اگر اهل گیم هستید، گوشی پوکو ایکس 3 پرو گزینه خرید بهتری خواهد بود که تراشه مجهز به پردازنده مرکزی و گرافیکی به مراتب قدرتمندتری در مقایسه با گوشی Galaxy A52 دارد. بنابراین میتوان به جرئت مدعی شد که برتری این بخش از مقایسه دو گوشی به نماینده شیائومی تعلق میگیرد.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52: دوربین اصلی و سلفی
کیفیت عملکرد دوربین های اصلی و سلفی یکی دیگر از مسائل مهمی است که باید در حین خرید موبایل به آن توجه شود. دوربین اصلی گوشی گلکسی A52 از چهار لنز مختلف تشکیل شده که به ترتیب 64 مگاپیکسلی واید (Wide)، 12 مگاپیکسلی اولتراواید (Ultrawide)، 5 مگاپیکسلی ماکرو (Macro) و 5 مگاپیکسلی عمقی (Depth) هستند. چراغ فلش LED برای دوربین اصلی گوشی در نظر گرفته شده و قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحلهای (PDAF)، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری ماکرو، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری با زاویه گسترده، HDR و امکان ضبط ویدئو 4K 30frp و 1080P 30/60frp توسط آن پشتیبانی میشوند.
در سمت مقابل دوربین اصلی گوشی پوکو X3 پرو هم از چهار لنز تشکیل شده که به ترتیب 48 مگاپیکسلی واید (Wide)، 8 مگاپیکسلی اولتراواید (Ultrawide)، 2 مگاپیکسلی ماکرو (Macro) و 2 مگاپیکسلی عمقی (Depth) هستند. چرا فلش LED دوربین اصلی این گوشی دوآل است قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحلهای (PDAF)، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری ماکرو، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری با زاویه گسترده، HDR و امکان ضبط ویدئو 4K 30frp و 1080P 30/60/120/240/960frp توسط آن پشتیبانی میشوند. پشتیبانی این گوشی از فریم ریت های بالا در حالت ضبط ویدیوی فول اچ دی (Full HD) یکی از ویژگی های خاصی است که شاید برای برخی افراد جالب و کاربردی باشد.
در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 سعی کردیم کیفیت عملکرد دوربین اصلی هر دو اسمارتفون را در شرایط مختلف با هم مقایسه کنیم. در حالت نرمال و با نور مناسب، دوربین اصلی هر دو موبایل عملکرد خوبی داشتند و عکس های با کیفیتی ضبط میکردند. اگر حالت عکسبرداری کاملا 64 مگاپیکسلی در گوشی A52 و 48 مگاپیکسلی در گوشی POCO X3 Pro را فعال کنید، جزئیاتی که توسط دوربین نماینده سامسونگ ضبط میشوند بیشتر خواهند بود. عکسبرداری پرتره هم در این شرایط با دوربین اصلی هر دو گوشی با کیفیت مطلوبی ضبط خواهد شد اما در مجموع میتواند جزئیات و دقت عمل بیشتری را از دوربین اصلی سامسونگ گلکسی A52 دریافت کرد.
در شرایطی که نور محیط کم باشد هم دوربین هر دو گوشی عملکرد معمولی و قابل قبولی دارند و هیچ کدام فوقالعاده عمل نمیکنند. در اینگونه شرایط هم عموما جزئیاتی که توسط دوربین گوشی A52 ضبط میشوند بیشتر است و این گوشی تصویری ملایم و شارپتر را ارائه میدهد، اما با این حال تفاوت مابین کیفیت عملکرد دوربین اصلی دو گوشی خیلی زیاد نیست. اما دوربین سلفی آن ها چطور عمل میکند؟ موبایل پوکو X3 پرو از یک لنز دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی واید (Wide) تشکیل شده که از HDR، عکسبرداری پرتره، پانوراما و ضبط ویدئو های 1080p 30frp پشتیبانی به عمل میآورد. در سمت مقابل لنز دوربین سلفی گوشی سامسونگ A52 از یک لنز 32 مگاپیکسلی واید تشکیل شده که علاوه بر HDR، عکسبرداری پرتره، پانوراما و ضبط ویدئو های 1080p 30frp از ضبط ویدئوهای 4K 30frp هم پشتیبانی به عمل میآورد.
در مقایسه دو گوشی گلکسی A52 و شیائومی POCO X3 Pro مشخص شد که دوربین سلفی نماینده سامسونگ در اغلب مواقع عملکرد بهتری در مقایسه با دوربین سلفی نماینده شیائومی دارد. این موضوع به ویژه در زمان ضبط ویدئو و عکسبرداری در محیط های با نور کمتر و بسته و یا حالت عکسبرداری پرتره بیشتر قابل درک میشود. بنابراین در مجموع میتوان گفت که برتری دوربین در این مقایسه از آن گوشی سامسونگ Galaxy A52 خواهد بود، اگرچه تفاوت مابین کیفیت عملکرد دوربین های این اسمارتفون با دوربین های گوشی پوکو ایکس 3 پرو خیلی هم زیاد نیست.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 : باتری، شارژدهی و سرعت شارژ مجدد
اما قدرت شارژدهی و سرعت شارژ مجدد باتری دو گوشی مورد نظر چطور است؟ شیائومی گوشی پوکو ایکس 3 پرو را به یک باتری لیتیوم پلیمری 5160 میلی آمپر ساعتی مجهز کرده، اما سامسونگ در طراحی اسمارتفون گلکسی A52به یک باتری لیتیوم پلیمری 4500 میلی آمپر ساعتی بسنده میکند. در بررسی ما مشخص شد که با یک مرتبه شارژ باتری این دو گوشی و استفاده نرمال از آن ها، تقریبا میتوان 1 الی 1.5 روز دو گوشی را بدون نیاز به شارژ مجدد بکار برد. البته طبیعتا میزان نگهداری شارژ باتری به مرور افت خواهد کرد و رابطه مستقیمی با خیلی از مسائل از قبیل نحوه استفاده شما از دستگاه و غیره دارد. در مجموع باتری گوشی POCO X3 Pro چند ساعت بیشتر از باتری A52 شارژ نگه میدارد.
هر دو اسمارتفون از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی میکنند و در همین راستا، گوشی گلکسی A52 به یک شارژر 25 واتی مجهز شده و شارژر فابریک گوشی پوکو X3 Pro هم 33 واتی است. در مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 مشخص شد که باتری گوشی A52 با شارژر فابریک خودش ظرف مدت زمانی در حدود 90 دقیقه فول شارژ میشود. در شرایط مشابه باتری گوشی POCO X3 Pro با شارژر فابریک خودش تقریبا ظرف 80 دقیقه فول شارژ خواهد شد. بنابراین در مجموع میتوان گفت که از نظر قدرت شارژدهی و سرعت شارژ مجدد باتری، نماینده شیائومی وضعیت بهتری در مقایسه با نماینده سامسونگ دارد.
مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52: قیمت و ارزش خرید
بدون شک یکی دیگر از مهمترین مسائلی که در خرید گوشی باید در نظر بگیرید، مسئله قیمت است! قیمت و هزینهای که برای خرید یک موبایل پرداخت میشود باید ارزش ویژگی هایی که از آن دریافت میکنید را داشته باشد. هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) نسخه مجهز به رم 8 و حافظه داخلی 256 گیگابایتی گوشی سامسونگ گلکسی A52 با قیمتی در حدود 11 میلیون تومان در بازار به فروش میرسد. این موضوع در حالیست که نسخه مجهز به رم 8 و حافظه 256 گیگابایتی گوشی POCO X3 Pro قیمتی در حدود 7 میلیون تومان دارد. بنابراین اختلاف قابل ملاحظهای از نظر قیمت مابین دو گوشی وجود دارد و نماینده شیائومی به مراتب مقرون به صرفهتر از نماینده سامسونگ خواهد بود.
نتیجهگیری
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه گوشی شیائومی POCO X3 PRO و سامسونگ Galaxy A52 پرداختیم. با در نظر گرفتن قیمت فعلی دو محصول در بازار و همچنین اطلاعاتی که در جریان این مقاله ارائه کردیم، به عقیده ما Xiaomi POCO X3 Pro گزینه خرید بهتری در مقایسه با Samsung Galaxy A52 است. این گوشی در اغلب زمینه ها میتواند رقیب جدی برای A52 سامسونگ باشد و حتی از نظر پردازنده و تراشه و باتری وضعیت بهتری در مقایسه با گلکسی A52 دارد اما با این حال از گوشی مذکور ارزان قیمتتر است. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که گوشی POCO X3 Pro شیائومی گزینه خرید بهتری در مقایسه با سامسونگ گلکسی A52 است.